lv
cayHEZQDNAHkImQOUws1zOJo6wEYVNp3UbsZ0CvS
1873685

Toms Skujiņš Somijā izcīna uzvaru sacensībās pa neasfaltētu ceļu

Toms Skujiņš Somijā izcīna uzvaru sacensībās pa neasfaltētu ceļu

Latvijas šosejas riteņbraucējs Toms Skujiņš sestdien Somijā izcīnīja uzvaru sacensībās pa neasfaltētu ceļu jeb "gravel" sacensībās.

177 kilometrus garajā distancē "Trek-Segafredo" komandas riteņbraucējs Skujiņš finišēja četrās stundās 46 minūtēs un deviņās sekundēs.

Minūti un 14 sekundes viņam zaudēja soms Anti Jusi Juntunens ("Abloc"), bet vēl trīs sekundes vēlāk finišēja savulaik profesionālajā riteņbraukšanā startējušais vācietis Pauls Foss.

Sieviešu sacensībās uzvarēja ASV profesionālā riteņbraucēja Tifānija Kromvela.

Sacensības norisinājās trīs distancēs un otrā garākajā jeb 77 kilometru braucienā trešais bija Pirmās formulas (F-1) pilots soms Valteri Botass, kurš kopā ar savu dzīvesbiedri Kromvelu ir viens no šo sacensību "Fnldgrvl" kuratoriem.

Visās trīs distancēs kopā startēja ap 750 dalībniekiem.

Zināms, kad pasludinās spriedumu lietā par bērnudārzu pedagogu atalgojuma apmēru

Satversmes tiesa 29.jūnijā plkst.12 pasludinās spriedumu lietā par pirmsskolas izglītības iestādēs strādājošo pedagogu atalgojuma apmēra atbilstību Satversmei, noskaidroja aģentūra LETA.

ST bija vērsušies 38 Saeimas deputāti, aicinot vērtēt, vai valsts ...

Miezis un Lasmanis ieved Beijing komandu Challenger turnīra ceturtdaļfinālā

Latvijas 3x3 basketbola spēlētāji Nauris Miezis un Kārlis Lasmanis sestdien Malaizijā ieveda "Beijing" komandu "Challenger" turnīra ceturtdaļfinālā.

"Beijing", kas izsēta ar pirmo numuru, A apakšgrupas pirmajā spēlē ar 21:19 pārspēja Filipīnu komandu "P...

JV politiķi valsts attīstību akcentē kā svarīgāku par atsevišķu ministru vietām

Saistībā ar "Jaunās vienotības" (JV) ieceri par valdības paplašināšanu koalīcijas partneriem atsevišķu ministru vietu saglabāšanu nevajadzētu vērtēt kā svarīgāku par valsts attīstību, to šodien "Vienotības" domes sēdē Cēsīs pauda JV valdes priekšsēdētā...



Komentāri