lv
JW22lypes4n5iLknSwhNJapVDjH8m58sJkVuYheA
1871256

Iztiksim bez šortiem? Sinoptiķi informē par gaisa temperatūru sestdien

Iztiksim bez šortiem? Sinoptiķi informē par gaisa temperatūru sestdien

Sestdienas pēcpusdienā gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +16..+21 grādam, prognozē sinoptiķi.

Kurzemē laiks būs pārsvarā skaidrs, citviet valstī veidosies nelieli gubu mākoņi, kas nenesīs nokrišņus.

Pūtīs lēns līdz mērens austrumu, ziemeļaustrumu vējš, brāzmās ar ātrumu līdz 8-13 metriem sekundē.

Galvaspilsētā sestdiena būs sausa un saulaina, pūtīs mērens ziemeļaustrumu vējš, gaiss iesils līdz +20 grādiem, bet pie Rīgas līča pilsētas ziemeļos un Jūrmalā temperatūra nepārsniegs +17 grādus.

Baltijas jūras reģionā nostiprinās anticiklons. Atmosfēras spiediens Latvijā pakāpies līdz 1026-1029 hektopaskāliem jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka mežos saglabājas augsta ugunsbīstamība, valsts rietumu un centrālajā daļā - tai skaitā Rīgā - tā ir ļoti augsta, tādēļ spēkā oranžā līmeņa brīdinājums.

Intensīva ultravioletā starojuma dēļ jāievēro piesardzība, uzturoties saulē. No saules visvairāk jāsargājas laika periodā no plkst.12 līdz 15.

Sākas ASV vēstniecības bijušās ēkas Raiņa bulvārī izsole

Šodien sākas VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) atkārtotā elektroniskā izsole, kurā ar augšupejošu soli piedāvā iegādāties ēku Raiņa bulvārī, Rīgā, kurā savulaik atradās ASV vēstniecība, bet pēc tam Latvijas Okupācijas muzejs, liecina paziņojums ofi...

Sestdienas rītā Latvijā ir saulains, bet vēss laiks

Sestdienas rītā Latvijā ir maz mākoņu, laiks saglabājas sauss un saulains, liecina meteoroloģiskā informācija.

Minimālā gaisa temperatūra saullēktā bija no +3..+4 grādiem dažviet Vidzemē līdz +12 grādiem Rīgas līča Kurzemes piekrastē. Deviņos rītā visā ...

Liepājā norisinās Porziņģa un Verpakovska labdarības basketbola spēle

Šodien Liepājā norisināsies basketbolista Kristapa Porziņģa un bijušā futbolista Māra Verpakovska labdarības basketbola spēlē.

Labdarības spēle Liepājas Olimpiskajā centrā sāksies plkst.19, visus ienākumus no biļetēm ziedojot biedrībām "Tabitas sirds" u...



Komentāri