lv
VEv0BmQorOoO1ggY4wM6gYjh51Ygd6YtGNxmuGoy
18710

Budžets, dati un kvalitāte – kādus uzlabojumus veselības nozarē sagaida pacienti

Budžets, dati un kvalitāte – kādus uzlabojumus veselības nozarē sagaida pacienti
Latvijas veselības aprūpes sistēmā ir daudz gadiem neatrisinātu problēmu, tostarp tā ir arī pēdējā vietā no Baltijas valstīm pēc pieejamo valsts kompensējamo inovatīvo medikamentu skaita. Latvijas onkoloģijas pacientu organizāciju apvienības "Onkoalianse" valdes locekle Olga Valciņa min trīs galvenos aspektus, kas jāuzlabo – budžeta pieejamība, apkopoti dati par pacientiem, kā arī kvalitāte.
No Hersonas administrācijas ēkas pazudis Krievijas karogs
Krievijas okupētajā Ukrainas pilsētā Hersonā no apgabala administrācijas ēkas pazudis iebrucēju paceltais Krievijas karogs, liecina sociālo tīklu attēli.
Zināms Kariņa piedāvātais ministru portfeļu sadalījums; diskusijas par tiem turpināsies
"Jaunās vienotības" virzītais premjera amata kandidāts Krišjānis Kariņš (JV) potenciālajiem koalīcijas partneriem - Apvienotajam sarastam (AS) un Nacionālajai apvienībai (NA) – ceturtdien, 3. novembrī, piedāvājis atbildības jomas nākamajā Ministru kabi...
Apstrādes rūpniecības produkcijas apjoms septembrī Latvijā saruka par 1,7%
2022. gada septembrī, salīdzinot ar 2021. gada septembri, apstrādes rūpniecības produkcijas apjoms1 pēc kalendāri koriģētiem datiem salīdzināmajās cenās samazinājās par 1,7%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) apkopotie dati.


Komentāri