lv
RaLqGux4Gie6muaFZUgNSoP2Kkm2Vbg7tjdzwrEg
1869964

Notiks suņu un kaķu izstāde Latvijas uzvarētājs 2023

Notiks suņu un kaķu izstāde Latvijas uzvarētājs 2023

Šodien notiks suņu un kaķu izstāde "Latvijas uzvarētājs 2023", pavēstīja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības "BT1" pārstāve Inese Libere.

Plānots, ka izstādē piedalīsies vairāk nekā 200 kaķu un 3000 suņu no 11 valstīm, apmeklētājiem piedāvājot dažādus paraugdemonstrējumus un šovus.

Tāpat izstādē būs zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija.

Izstāde notiks arī 11.jūnijā. Izstāde atvērta no plkst.10.

Organizatori atgādina, ka apmeklētājiem, kas apmeklē izstādi kopā ar suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Izstādi "Latvijas uzvarētājs" rīko "BT 1" sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju "Felimurs".

Andis Kudors: Ķīnas asā vara
Ir plānots, ka šā gada nogalē gaismu ieraudzīs mana grāmata "Russia and Latvia: A Case of Sharp Power" (Krievija un Latvija: asās varas gadījums), kuru uzrakstīju, uzturoties gadu ASV. Vēlos pateikties "Baltic-American Freedom Foundation" (BAFF) par pi...
Noslēgusies meža atjaunošanas pavasara sezona

Ik gadu AS "Latvijas valsts meži" (LVM) pavasarī veic meža atjaunošanas darbus. Meža stādīšanas darbu kopējie apjomi ar katru gadu pieaug: 2016.gadā tika iestādīti ap 21 miljoni augstvērtīgu meža koku stādu, atjaunojot vairāk nekā 8 tūkstošu ha lielu p...

Valmiera sagādā Riga komandai pirmo zaudējumu sezonā

"Valmieras" komanda piektdien "Optibet" Latvijas futbola virslīgas 18.kārtas spēlē otrā apļa noslēgumā sagādāja līderei "Riga" pirmo zaudējumu sezonā, turpretī RFS svinēja uzvaru un pietuvojās kopvērtējuma tabulas pirmajai vietai.

"Valmiera" savā laukum...



Komentāri