lv
dD6NV4B0Iji2ep0JlLF5sMj0Yn8raAtsSu9stwpG
186720

Otrdienas rītā apmācies laiks

Otrdienas rītā apmācies laiks
Rīga, 15.nov., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmākušās debesis, vietām saglabājas migla un vietām nedaudz līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 15.nov., LETA. Otrdienas rītā Latvijā ir apmākušās debesis, vietām saglabājas migla un vietām nedaudz līst, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns dienvidu, dienvidrietumu vējš.

Gaisa temperatūra piecos rītā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) novērojumu tīklā bija no -0,3 grādiem Alūksnē līdz +6,6 grādiem Rucavā.

Rīgā apmācies un dūmakains rīts, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš 2-4 metri sekundē, gaisa temperatūra +3..+4 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien atbilstoši LVĢMC datiem bija no +1,3 grādiem Rūjienā līdz +6,5 grādiem Pāvilostā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 14.novembrī bija +25..+26 grādi Spānijas dienvidu un austrumu piekrastē, kā arī Albānijā un Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -15 grādi Skandināvijas ziemeļos un -22 grādi Vorkutas apkaimē, Krievijā.

Aizsilniece pret Apini – ārstu biedrība pilnsapulcē vēlēs jaunu vadību
Otrdien, 15. novembrī, norisināsies Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) biedru pilnsapulce, kurā notiks biedrības prezidenta un citu struktūrvienību vadītāju vēlēšanas, portālu "Delfi" informēja LĀB pārstāve Evija Ansonska.
Notiks ekspertu diskusija par dzimumu līdztiesību uzņēmējdarbības izaugsmei
Rīga, 15.nov., LETA. Sabiedrības integrācijas fonds (SIF) šodien plkst.16 rīko ekspertu diskusiju "Dzimumu līdztiesība - iespēja uzņēmējdarbības izaugsmei?", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Kristina Ilatovska.

Rīga, 15.nov., ...

LDDK pasniegs gada balvas
Rīga, 15.nov., LETA. Šodien plkst.18 norisināsies Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) gada balvas pasniegšanas ceremonija, aģentūrai LETA pavēstīja LDDK pārstāvji.

Rīga, 15.nov., LETA. Šodien plkst.18 norisināsies Latvijas Darba devēju ...



Komentāri