lv
h8pyMG8KS9HqcZQOpieylU3mzMxoNRfdeOyIS6XV
1865208

LVC brīdna: Pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme

LVC brīdna: Pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme

Pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme, visvairāk būvdarbu ir uz reģionālajiem ceļiem, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) pārstāvji.

Valsts autoceļu tīklā turpinās aktīvi būvdarbi 63 posmos, visvairāk remontdarbu ir uz valsts reģionālajiem autoceļiem.

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā var būt palēnināta satiksme, īpaši dodoties piejūras virzienos.

Uz autoceļa Sloka-Talsi (P128) jārēķinās ar ierobežojumiem būvdarbu posmā Bigauņciemā un Lapmežciemā, tā izbraukšanai jāplāno līdz 40 minūtēm.

Lielākie ierobežojumi saglabājas autoceļa Pļaviņas-Madona-Gulbene (P37) no Madonas līdz Dzelzavai, kur ir astoņi pagaidu luksoforu posmi un ceļā nepieciešama vairāk kā stunda.

Plānojot brīvdienu braucienos, LVC aicina autovadītājus ieskatīties remontdarbu kartē mājaslapā "www.lvceli.lv", kur atzīmēti visi aktuālie satiksmes ierobežojumi uz valsts autoceļiem.

Latvijas basketbolistam Šmitam līgumu piedāvājuši arī Maccabi un Partizan

Latvijas basketbolistam Rolandam Šmitam pirms vienošanās pagarināšanas ar Lietuvas klubu Kauņas "Žalgiris" līgumu piedāvāja arī vēl divi Eirolīgas klubi Telavivas "Maccabi" un Belgradas "Partizan", ceturtdien ziņoja tīmekļa vietne "BasketNews".

"BasketN...

Enerģija ir atgriezusies – jau 23. reizi jūlijā notiks festivāls «Rīgas Ritmi»
Tiem, kam jūlija pirmajā nedēļā nebūs vēlmes nodoties Dziesmu un deju svētku maratonam, alternatīvu izvēli piedāvā festivāls "Rīgas Ritmi". Kubiešu mūzika, flamenko un blūzs, jaunākais no Latvijas džeza un Baltijas viesi – to visu būs iespēja dzirdēt t...
Latvijas vēstnieks Ukrainā: pēc Kahovkas HES uzspridzināšanas evakuēti 2339 cilvēki
Pēc Kahovkas hidroelektrostacijas (HES) uzspridzināšanas, ko paveikusi Krievija, ir evakuēti 2339 cilvēki, ieskaitot 120 bērnus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" pavēstīja Latvijas vēstnieks Ukrainā Ilgvars Kļava. 


Komentāri