lv
txM1GZGjr7nKOvo7LTpKABgExzseoA5J13l14hoE
1862770

Saglabāsies sauss laiks; jaunnedēļ gaidāms pirmais šīs vasaras karstums

Saglabāsies sauss laiks; jaunnedēļ gaidāms pirmais šīs vasaras karstums
Nedēļas izskaņā laiks būs lielākoties saulains, arī būtiski nokrišņi nav gaidāmi, vienīgi brīžiem piekrastē, pastiprinoties vējam, būs novērojamas brāzmas. Maksimālā gaisa temperatūra būs +17…+22 grādu robežās, savukārt nākamnedēļ, ieplūstot siltākai gaisa masai, vietām termometra stabiņš pakāpsies virs +27, prognozē Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.
Nākamnedēļ notiks atvadīšanās no folkloristes Helmī Staltes

Atvadīšanās no mūžībā aizgājušās folkloristes Helmī Staltes notiks nākamnedēļ, 13.jūnijā, no plkst.10 līdz 13 Mazajā ģildē un no plkst.15 līdz 17 krematorijā, sociālajos medijos paziņojusi ģimene.

Stalte nomira 6.jūnijā. Viņa dzimusi 1949.gada 7.august...

Piensaimniecība Latvijā varētu tikt likvidēta rudenī

Sausuma un zemo piena cenu ietekmē, saimniecību un liellopu skaits vasaras otrajā pusē un rudenī varētu sākt būtiski samazināties, stāstīja Lauksaimniecības organizāciju sadarbības padomes (LOSP) valdes priekšsēdētājs Guntis Gūtmanis.

Viņš prognozēja, ...

Smiltēns norādījis, kurā jomā Latvija un Vācija ir cieši sabiedrotie

Latvija un Vācija drošības jomā ir cieši sabiedrotie, tādu pārliecību, ceturtdien parlamentā tiekoties ar Vācijas Bundestāga prezidenti Berbelu Bāsu, pauda Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns (AS).

Kā informēja Saeimas Preses dienestā, Smiltēns norā...



Komentāri