lv
hdJe7vSZbtJpJBJghAm3lg15SMDzFyhJpkWm55yl
1859318

Austrijā evakuēti 370 pasažieri no vilciena, kas aizdedzies tunelī

Austrijā evakuēti 370 pasažieri no vilciena, kas aizdedzies tunelī

Austrijā ir evakuēti 370 pasažieri no vilciena, kas trešdienas vakarā aizdegās tunelī Tiroles federālajā zemē, paziņoja ārkārtas situāciju dienesti.

Apmēram 50 cilvēki guva vieglus ievainojumus vai saelpojās dūmus. Par nopietniem ievainojumiem nav ziņots.

Tālsatiksmes nakts vilciens brauca no Insbrukas uz Hamburgu un Amsterdamu.

Elektrolīnijas kabeļa pārrāvums Terfensas dzelzceļa tunelī izraisīja vienas vai vairāku automašīnu aizdegšanos, kas tika transportētas ar šī vilciena vagonu.

Ugunsgrēks tika nodzēsts plkst.22.19 (plkst.23.19 pēc Latvijas laika), bet evakuācija tika pabeigta līdz plkst.23.40 (plkst.0.40 pēc Latvijas laika), informēja Austrijas dzelzceļa kompānijas OeBB preses sekretārs.

Pašvaldības par IZM skolu tīkla reformas darba grupu: «demokrātijas imitācija»
Pašvaldības iebilst pret Izglītības ministrijas iecerēto skolu tīkla reformu, kas lemšanu par 7. – 12. klašu posmu skolu atrašanās vietu nodotu valsts rokās un būtiski samazinātu skolu skaitu, un Latvijas Pašvaldību savienības padomniece izglītības un ...
Hermanis sola tiesāties ar Dailes teātri par aktieru pārvilināšanu

Jaunā Rīgas teātra (JRT) mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis sola tiesāties ar Dailes teātri par aktieru pārvilināšanu, vēstīja Latvijas Televīzijas (LTV) raidījums "Panorāma".

Hermanis sociālajos tīklos paudis, ka viņam zināmi 12 aktieri, kurus mē...

Ceturtdiena Latvijā būs līdz šim siltākā diena šogad

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien Latvijā būs +23..+28 grādi, piekrastē vietām aptuveni +20 grādi, prognozē sinoptiķi.

Tādējādi gaidāma siltākā diena kopš pērnā gada augusta. Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) da...



Komentāri