lv
Hr2qHfO8NVcoB5ZXIGibN2h47aG7DPOGRwxy8W7H
1849128

Vilcienu vasaras grafikā būs izmaiņas

Vilcienu vasaras grafikā būs izmaiņas

Vilcienu kustības vasaras grafikā, kas stāsies spēkā svētdien, 11.jūnijā, būs izmaiņas Daugavpils virzienā, kā arī būs papildu reisi uz galamērķiem Jūrmalas un Saulkrastu virzienā, informēja AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Vakara vilciena Rīga-Krustpils maršruts tiks pagarināts līdz Daugavpils stacijai, un tā atiešanas laiks no Rīgas stacijas būs plkst.21.01.

No 12.jūnija tiks norīkots papildu reiss maršrutā Daugavpils-Rīga. Vilciens no Daugavpils stacijas aties plkst.3.25 un Rīgā ienāks plkst.7. Savukārt vilciens Līvāni-Rīga svētdienu pēcpusdienās vasaras sezonā tiks atcelts. Tas atsāks kursēt 3.septembrī.

Vienlaikus Siguldas dzelzceļa līnijā vilcieni, kas darbadienās kursē plkst.19.38 no Siguldas uz Rīgu un plkst.20.16 no Rīgas uz Siguldu, turpmāk kursēs arī svētdienās.

Izmaiņas skars arī lielu daļu reisu atiešanu no galapunktiem un vilcienu ceļā pavadīto laiku Jelgavas dzelzceļa līnijā. Tās ir saistītas ar VAS "Latvijas dzelzceļš" infrastruktūras modernizācijas darbiem - pasažieru platformu būvniecības un vilcienu kustības ātruma palielināšanas projektiem.

Pasaules kausa medaļnieku treneris: Latvijai 3x3 basketbolā arvien ir visaugstākie mērķi
Latvijas 3x3 basketbolisti no Pasaules kausa finālturnīra atgriezās ar bronzas medaļām, bet komandas spēlētājiem nepārtraukti jākļūst labākiem un jāpilnveidojas, lai arvien pretendētu uz visaugstākajiem mērķiem sporta veidā, kas nemitīgi progresē, otrd...
Gārsas pankūkas, zaķkāpostu pesto un pieneņu krēms brulē. Receptes vasarai
Gārsa, zaķkāposti, skābenes, pienenes un pat nātres – visus šos pavasara un vasaras zaļumus var baudīt, pievienojot gardiem un vienkāršiem ēdieniem. Pārsteigt sevi un savas garšas kārpiņas Latvijas Radio 5 – "Pieci.lv" raidījumā "Nogaršo ar pieci" iete...
Aizsaulē devies bijušais Latvijas izlases futbolists Freimanis
Pēc ilgstošas cīņas ar smagu slimību mūžības ceļos devies bijušais Latvijas valstsvienības aizsargs Gints Freimanis, otrdien pavēstīja Latvijas Futbola federācija (LFF). Freimanis aizsaulē devās 38 gadu vecumā. 


Komentāri