lv
NqLmasEAubtv6VuZGdwlJwHag3IzPyN6PHApQ1V7
1836121

Liepājas kultūras cilvēki sarosieties! Projektu konkursā sadalīs 50 000 eiro

Liepājas kultūras cilvēki sarosieties! Projektu konkursā sadalīs 50 000 eiro

Liepājas kultūras projektu konkursā sadalīs 50 000 eiro, informēja Liepājas Kultūras pārvaldē.

Konkursa mērķis ir veicināt mūsdienīgas un intelektuālas kultūrvides attīstību Liepājā, nodrošināt kultūras norišu kvalitāti un daudzveidību, tradicionālās un laikmetīgās kultūras attīstību, kā arī veicināt Liepājas iedzīvotāju līdzdalību kultūras dzīves norisēs.

Kopējais projektu konkursa finansējums ir paredzēts 50 000 eiro - katrs projekts varēs saņemt no 1000 līdz 4000 eiro. Viens pieteicējs konkursā var piedalīties ar vairākiem projektiem, bet kopējais iespējamais atbalsts vienai organizācijai ir noteikts ne lielāks kā 6000 eiro.

Otrajā Liepājas kultūras projektu konkursā var piedalīties Uzņēmuma reģistrā reģistrētās juridiskās personas, kuru juridiskā adrese ir Liepājā un, kas nav pašvaldības vai valsts iestādes, pašvaldību vai valsts sabiedrības ar ierobežotu atbildību, tai skaitā publiskas atvasinātas personas.

Konkursam iesniegtos projektus vērtēs žūrijas komisija. Svarīgākie vērtēšanas kritēriji jeb konkursa prioritātes ir veicināt mūsdienīgas un intelektuālas kultūrvides attīstību Liepājā, piedāvāt jaunu un inovatīvu kultūras ideju realizēšanu pilsētā, kas spēj radīt rezonansi un būt unikālas Latvijas un starptautiskā mērogā, nodrošināt kultūras norišu kvalitāti un daudzveidību, tradicionālās un laikmetīgās kultūras attīstību, kā arī veicināt Liepājas pilsētas iedzīvotāju līdzdalību kultūras dzīves norisēs.

Pieteikt projektus konkursam varēs līdz 25.jūnijam.

Grāmatizdevēju asociācijas valdē Jāni Leju nomaina Guntars Račs

Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas valdē iecelts mūziķis un dzejnieks Guntars Račs, liecina "Firmas.lv" publiskotā informācija. Vienlaikus biedrības valdē darbu pārtraucis Jānis Leja.

Latvijas Grāmatizdevēju asociācijas valdē darbu turpina Vija Kiblok...

Noskaidroti raidījuma «Latvijas Sirdsdziesma» finālisti; noslēguma koncerts – 17. jūnijā Lielvārdē
Ir noskaidrotas piecpadsmit dziesmas, kas sacentīsies par titulu "Gada Sirdsdziesma" raidījuma "Latvijas Sirdsdziesma" finālā, kas notiks 17. jūnijā Lielvārdē, Rembates parkā. Noslēguma koncerta tiešraide būs vērojama plkst. 21.05 LTV1, koncertu vadīs ...
Rosina krūts vēža skrīningu ieviest no 40 gadu vecuma

Noslēdzoties krūts vēža profilakses kampaņai "Noņem rozā brilles!", vēža pacientu organizācijas, Latvijas Ginekologu un dzemdību speciālistu asociācija un Latvijas Onkologu asociācija ar ekspertiem rosina krūts vēža skrīningu ieviest no 40 gadu vecuma,...



Komentāri