lv
avz2KdFEefwoITvm9r6zohERy0WYkwsSeuWZ1906
1833301

Prezidents zināmā mērā ir karalis. Saruna ar eksprezidentu Valdi Zatleru

Prezidents zināmā mērā ir karalis. Saruna ar eksprezidentu Valdi Zatleru
Cilvēki prezidentam grib uzticēties. Viņi ir ar mieru slikti runāt par valdību, bet ļoti nelabprāt grib nonākt situācijā, kad viņiem slikti jārunā par prezidentu. Vai mums patīk vai nepatīk – prezidents zināmā mērā ir karalis, intervijā Latvijas Radio raidījumā "Brīvības bulvāris" sacīja eksprezidents Valdis Zatlers, norādot, ka, lai arī prezidents ir ievēlēts demokrātiski, sabiedrības gaidas ir kā no monarha.
TESTS: Vai zini tikpat, cik piektklasnieks?
Aicinām ikvienu pārbaudīt savas zināšanas testā LSM.lv portālā, atbildot uz dažiem no jautājumiem, kas daudzu sezonu laikā izskanējuši Latvijas Televīzijas spēlē visai ģimenei "Gudrs, vēl gudrāks"!
Labu kafiju var baudīt arī mājās. Ekspertu knifi gardas «čupiņkafijas» pagatavošanai
Kafija vislabāk garšo pirmās 30 dienas pēc tās grauzdēšanas, bet tās kvalitāti ietekmē arī maluma rupjums un pagatavošanas metodes, Latvijas Radio raidījumā "Kā labāk dzīvot" norādīja "Andrito" kafijas grauzdētavas dibinātājs un vadītājs Andris Petkēvi...
Notiks gājiens 'Riga Pride'; būs satiksmes ierobežojumi
Sestdien, 3. jūnijā, Rīgas centrā notiks "Riga Pride" gājiens "Mēs visi esam Latvija", kura laikā gaidāmi arī būtiski satiksmes ierobežojumi.


Komentāri