lv
8viOIDRgDqtK6gAPERsNbOmsoA69fWZwr6QxjNIq
1829640

Kā Valsts prezidenta vēlēšanas ietekmēs koalīcijas nākotni?

Kā Valsts prezidenta vēlēšanas ietekmēs koalīcijas nākotni?
Par nākamo Valsts prezidentu Saeima šonedēļ ievēlēja "Jaunās Vienotības" virzīto šā brīža ārlietu ministru Edgaru Rinkēviču. Koalīcijai neizdevās vienoties par vienu kandidātu, un Rinkēvičs prezidenta amatā tika ievēlēts ar opozīcijas balsīm. Jau tajā pašā dienā premjerministrs Krišjānis Kariņš (JV) paziņoja, ka iniciēs sarunas par koalīcijas paplašināšanu. Vai tās ir šīs koalīcijas beigas un kādas pārmaiņas uz Latvijas politiskās skatuves gaidāmas tuvākajā laikā?
Restorāni: Rinkēviča kompetences palīdzēs veicināt Latvijas atpazīstamību

Jaunievēlētā prezidenta Edgara Rinkēviča kompetences palīdzēs veicināt Latvijas atpazīstamību, aģentūrai LETA pauda Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas (LVRA) valdes priekšsēdētājs Andris Kalniņš.

Viņš sacīja, ka LVRA atzinīgi vērtē Rinkēviča iev...

Labā ziņa: Tukumā plāno pazemināt tarifu par 13%

"Tukuma siltums" Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniedzis tarifa projektu, kas paredz tarifa pazemināšanu par 13%, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Tarifa projektā ietvertā siltumenerģijas ražošanas ce...

Latvijā ir pirmais homoseksuālais prezidents vēsturē - kā pasaule reaģējusi?

Trešdien, 31. maijā, Latvijā tika ievēlēts jauns prezidents - Edgars Rinkēvičs. Viņš ir otrais atklātais LGBT pārstāvis, kurš ir kļuvis par valsts galvu - pirmais prezidents. Šī ziņa ātri izplatījās pasaulē un kļuva par vienu no trešdienas apspriestāka...



Komentāri