lv
Ajfu9lznMPr9fE8FILCXUbtM55dDPa4C24x2ITfj
1828923

Rosina apsūdzēt ugunsdzēsēju par nelikumīgu transportlīdzekļu tirgošanu

Rosina apsūdzēt ugunsdzēsēju par nelikumīgu transportlīdzekļu tirgošanu

Iekšējās drošības birojs (IDB) rosinājis sākt kriminālvajāšanu pret Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta amatpersonu par uzņēmējdarbības veikšanu bez reģistrēšanas, izvairīšanos no deklarācijas iesniegšanas un nodokļu nomaksas, informēja birojā.

VUGD amatpersona vairāku gadu garumā veica uzņēmējdarbību bez reģistrēšanas, proti, pārdeva transportlīdzekļu rezerves daļas, kā arī iegādājās vairākus desmitus transportlīdzekļu Latvijā un ārvalstīs, kurus pēc tam pārdeva.

Nereģistrētās uzņēmējdarbības rezultātā Latvijai netika nomaksāti nodokļi lielā apmērā.

Vienlaikus IDB noskaidroja, ka minētā VUGD amatpersona, iesniedzot Valsts ieņēmumu dienesta Elektroniskās deklarēšanas sistēmā kārtējo valsts amatpersonas deklarāciju un gada ienākumu deklarāciju, vairāku gadu garumā apzināti norādīja nepatiesas ziņas par saviem ienākumiem un darījumiem lielā apmērā.

TV neveikli pazib 'Progresīvo' plāni ministru krēslu dalīšanā
Nule kā jaunievēlētajam Valsts prezidentam Edgaram Rinkēvičam ejot satikties ar "Progresīvo" frakcijas politiķiem, telpā uz tāfeles bija palicis "Progresīvo" veidots ministriju saraksts, kuru izdevies nofilmēt Latvijas Televīzijai (LTV). Augstajiem vie...
Ventspilī sveiks hokejistus Balinski un Šilovu

Šodien plkst.18 Ventspilī pie koncertzāles "Latvija" tiks sumināti Latvijas hokeja izlases spēlētāji - ventspilnieki Uvis Jānis Balinskis un Artūrs Šilovs, kā arī viņu ģimenes, aģentūru LETA informēja pašvaldībā.

Pasākumā piedalīsies pašvaldības pārstāv...

Tuvākajās dienās gaisa temperatūra lēnām paaugstināsies

Tuvākajās dienās Latvijā gaiss kļūs mazliet siltāks, svētdiena daudzviet būs lietaina, prognozē sinoptiķi.

Sestdien būs daļēji mākoņains laiks un vietām īslaicīgi līs, savukārt svētdien daudzviet - galvenokārt valsts centrālajā un austrumu daļā - gaidām...



Komentāri