lv
FFxctTghbaUitg0qGYCK6cynmJSKzLlNY40aL0p2
1824748

Bronzas medaļnieks Jaks šodien viesojās Valsts policijā (+FOTO)

Bronzas medaļnieks Jaks šodien viesojās Valsts policijā (+FOTO)

Šodien, 1. jūnijā, Valsts policijā viesojās Latvijas hokeja izlases aizsargs Jānis Jaks, ziņoja policija.

Valsts policijas amatpersonām bija iespēja aprunāties un nofotografēties ar hokejistu. Jaks arī izrādīja savu godam nopelnīto bronzas medaļu, ko policisti ar prieku apskatīja.

Viens no Latvijas sporta varoņiem pateicās Valsts policija par sniegto atbalstu pēc Pasaules čempionāta. Jaks novērtēja, ka policisti sagaidīja un pavadīja hokejistus pie sveicējiem, kad Latvijas izlase atgriezās atpakaļ Latvijā no Pasaules čempionāta.

Valsts policija pateicās Jakam: ''Lepojamies, Latvija var!''

Smiltēns: Tāda termina «koalīcijas paplašināšana» nemaz neesot

Gan Ministru prezidentam Krišjānim Kariņam (JV), gan valdību veidojošajām partijām jāpilda parakstītais līgums par trīs partiju koalīcijas darbu uz visu 14.Saeimas pilnvaru laiku, sacīja "Apvienotā saraksta" (AS) viens no līderiem, Saeimas priekšsēdētā...

Rīgas Dzemdību namā pērn piedzimuši par 699 bērniem mazāk

Rīgas Dzemdību namā pērn piedzimuši par 699 bērniem mazāk nekā 2021.gadā, ceturtdien preses konferencē pavēstīja SIA "Rīgas dzemdību nams" pārstāvji.

Ja 2021.gadā Rīgas Dzemdību namā piedzima 5866 bērni, tad pērn - 5167. Arī kopumā Latvijā jaundzimušo b...

Indrašis un Balcers piedalīsies Porziņģa un Verpakovska labdarības spēlē

Basketbolista Kristapa Porziņģa un bijušā futbolista Māra Verpakovska labdarības basketbola spēlē piedalīsies arī hokejisti Miks Indrašis un Rūdolfs Balcers, kuri mazāk kā pirms nedēļas palīdzēja Latvijas hokeja izlasei izcīnīt bronzu pasaules čempionā...



Komentāri