lv
ZdwjEf6KzXtrr6JctzAYXUT1n93ck44ZA8WZzHAb
1821859

Ceturtdien gaidāmas temperatūras svārstības

Ceturtdien gaidāmas temperatūras svārstības

Ceturtdien, jūnija pirmajā dienā, Latvijā ieplūdīs auksts gaiss no Skandināvijas, bet valsts dienvidos gaisa temperatūra vēl pakāpsies līdz +21 grādam, prognozē sinoptiķi.

Sākot no ziemeļrietumiem, palielināsies mākoņu daudzums un vietām uzlīs, vakarā lietus iespējams daudzviet. Pēcpusdienā un vakarā gaidāmas ziemeļu vēja brāzmas līdz 10-15 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra pēcpusdienā gaidāma no +10 grādiem Kurzemes ziemeļos līdz +21 grādam vietām Latvijas dienvidos; vakarā lielā valsts daļā temperatūra kļūs zemāka par +10 grādiem.

Rīgā palielināsies mākoņu daudzums un vakarā var uzlīt. Pēcpusdienā gaidāmas ziemeļu vēja brāzmas līdz 13 metriem sekundē. Gaiss iesils līdz +16 grādiem, vakarā gaisa temperatūra noslīdēs līdz +10 grādiem.

Laikapstākļus nosaka zema spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1012-1015 hektopaskāli jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka mežos ir augsta ugunsbīstamība, vietām valsts rietumu un centrālajā daļā tā kļuvusi ļoti augsta, tādēļ spēkā oranžā līmeņa brīdinājums.

Kad Levits tiksies ar jaunievēlēto Valsts prezidentu Rinkēviču?

Aizejošais Valsts prezidents Egils Levits ar jaunievēlēto valsts pirmo amatpersonu Edgaru Rinkēviču (JV) tiksies piektdien, 2.jūnijā, plkst.10 Rīgas pilī, informēja Valsts prezidenta kancelejā.

Levits ir pārliecināts, ka turpmākajos četros gados Latvij...

Bauskā notiks mūsdienu etniskās mūzikas un seno amatu festivāls

No piektdienas, 9.jūnija, līdz svētdienai, 11.jūnijam, Bauskā norisināsies mūsdienu etniskās mūzikas un seno amatu festivāls "Zobens un Lemess", informēja festivāla rīkotājs Valdis Bērzvads.

Šogad festivāla muzikālo daļu iezīmē grupas no Grieķijas, Liel...

Hokeja čempionāta laikā starp Latviju un Somiju pārvadāti ap 26 000 pasažieru

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" 2023.gada Pasaules hokeja čempionāta laikā starp Latviju un Somiju pārvadājusi ap 26 000 pasažieru, informēja "airBaltic" pārstāvji.

Tas ir par 42% vairāk nekā attiecīgajā laika periodā aprīlī. Starp Rīgu un ...



Komentāri