lv
MycnrejQtXasvX42NDzA8cTGExwMkaZ2JNobUbPU
1817316

«Diktators nekad nav viens.» Uz kā balstās Lukašenko režīms Baltkrievijā?

«Diktators nekad nav viens.» Uz kā balstās Lukašenko režīms Baltkrievijā?
Ne tikai atbalsts no Krievijas, bet arī atbalsts no Baltkrievijas iedzīvotājiem ir bijis svarīgs faktors, lai noturēties spētu Aleksandra Lukašenko režīms. Drošības dienesti, milicija, armijas vadība, lielo rūpnīcu strādnieki un kolhozu "sarkanie direktori" – liels skaits ļaužu ir visai ieinteresēti, lai valstī pārmaiņas nenotiktu, Latvijas Radio raidījumā "Kas būs ar Krieviju" vērtēja laikraksta "Diena" apskatnieks Andris Sedlenieks.
Latvijas IKP pirmajā ceturksnī palielinājies par 0,8 %
Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) 2023. gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar 2022. gada pirmo ceturksni, pēc sezonāli un kalendāri nekoriģētajiem datiem salīdzināmajās cenās ir palielinājies par 0,8 %, liecina Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) ...
Noslēpumaini... ZZS Valsts prezidenta izvēli neatklāj

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) savu izvēli neatklāj arī Valsts prezidenta vēlēšanu debatēs, intrigu saglabājot līdz pat balsošanas procesa sākumam.

Debatēs ZZS frakcijas vadītājs Viktors Valainis uzsvēra, ka pašlaik ir ģeopolitiski saspringtākais laik...

Smiltēns: Pēc vēlēšanu būs skaidrs, vai kāds par balsīm ir tirgojies

Pēc Valsts prezidenta vēlēšanu rezultātiem būs skaidrs, vai kāds par balsīm ir tirgojies, neilgi pirms Saeimas deputāti devās balsot, ārkārtas sēdē sacīja Saeimas priekšsēdētājs, "Apvienotā saraksta" (AS) viens no līderiem Edvards Smiltēns.

Viņš atzīmēj...



Komentāri