lv
XkO5p3YNjlxnaaLsJY5c70Rcd6QAk7NFtMuQ37vN
1816552

Darbinieks mēnešiem gaida valsts apmaksātu operāciju; darba devējs viņu tikmēr atlaiž

Darbinieks mēnešiem gaida valsts apmaksātu operāciju; darba devējs viņu tikmēr atlaiž
Cerot uz valsts apmaksātajām vizītēm pie ārsta vai operācijām, cilvēki Latvijā nereti spiesti gaidīt rindā ne tikai mēnešiem, bet pat gadiem. Pie Latvijas Televīzijas (LTV) raidījuma "4. studija" vērsās Vilmārs, kuram no darba nespējas lapas sākuma līdz ārstēšanās brīdim bija pagājuši gandrīz četri mēneši. Lai pēc sešiem mēnešiem nepārtrauktas darba nespējas to vēl pagarinātu, ir jāiziet Veselības un darbspēju ekspertīzes ārstu valsts komisija, bet tajā pašā laikā likumdošana darba devējam vairs neliek šķēršļus, lai šo cilvēku no darba atbrīvotu.
Nedēļas otrā puse būs vēsāka un mākoņaināka

Tuvākajās dienās Latvijā ievērojami pazemināsies gaisa temperatūra, daudzviet gaidāma salna un īslaicīgs lietus, liecina jaunākās laika prognozes.

Debesis biežāk aizklās mākoņi. Valsts lielākajā daļā nokrišņu būs maz un turpināsies sausums. Gaidāmi lēni...

Viena katla ēdieni pagatavošanai dabā. Pavāra padomi gardai maltītei
Ēdiens, kura pagatavošanai nepieciešams tikai viens katls, ir ērts risinājums ne tikai gatavojot mājās, bet arī dodoties pie dabas. Uz ugunskura vienā katlā iespējams pagatavot gan brokastis, gan pusdienas, gan vakariņas, Latvijas Radio 5 – "Pieci.lv" ...
Izsludina konkursu Latvijas ekspozīcijas veidošanai 60. Venēcijas mākslas biennālē
Kultūras ministrija izsludina konkursu Latvijas ekspozīcijas veidošanai pasaules prestižākajā mākslas izstādē – 60. Venēcijas mākslas biennālē, kas notiks no 2024. gada 20. aprīļa līdz 24. novembrim.


Komentāri