lv
tVwxVRw5aN4Dq4XGdo7aEw87A8KzZdVVvB01wp4r
1812471

Pēkšņās brīvdienas dēļ daļa lasītāju pirmdienas avīzes saņem nākamajā dienā

Pēkšņās brīvdienas dēļ daļa lasītāju pirmdienas avīzes saņem nākamajā dienā
Pēkšņi izsludinātās brīvdienas dēļ pirmdien, 29. maijā, nestrādāja arī daļa "Latvijas pasta" filiāļu, un šī iemesla dēļ pirmdienas laikrakstu numuri pie lasītājiem  lauku rajonos nonāca tikai otrdien, 30. maijā. Arī citus pasta sūtījumus laucinieki un mazpilsētu iedzīvotāji saņēma ar dienas nokavēšanos. Preses izdevēji neslēpa sašutumu par viņu uzņēmumiem sabojāto dienu.
Latvijā nonākusi lieta pret baltkrievu - apsūdz 73 miljonu eiro atmazgāšanā

Ekonomisko lietu tiesa (ELT) maija vidū slēgtās tiesas sēdēs sākusi izskatīt krimināllietu pret Baltkrievijas uzņēmēju Eduardu Apsitu par 73 miljoniem eiro, kurus prokuratūra uzskata par noziedzīgi iegūtiem un atmazgātiem likvidējamajā "ABLV Bank", vēs...

Mūžībā devies viens no Latvijas regbija pamatlicējiem

Sestdien 85 gadu vecumā mūžībā devies viens no Latvijas regbija pamatlicējiem Arnolds Spāde, ziņo Latvijas Regbija federācija.

1960.gads ir uzskatāms par regbija dzimšanas gadu Latvijā, un tikai četrus gadus vēlāk Spāde nodibināja RVR regbija komandu.

T...

Viltus kreditoram nāksies stāties tiesas priekšā

Valsts policija pabeigusi izmeklēšanu apjomīgā krimināllietā pret kādu daudz reižu sodītu vīrieti, kurš vairāku gadu garumā uzdevies par kredītdevēju, apkrāpis virkni iedzīvotāju un legalizējis noziedzīgi iegūtos līdzekļus vairāk nekā 45 000 eiro apmēr...



Komentāri