lv
XzY1hh5KQLb9tJ27Txh26FB1PsZWHWho2nezRLu1
181162

Kļūt par policistu vai karavīru? Rūpes par kadetiem – atšķirīgas, pēc absolvēšanas vieniem spīdošas acis, citiem 140 iesāktas lietas atvilktnē

Kļūt par policistu vai karavīru? Rūpes par kadetiem – atšķirīgas, pēc absolvēšanas vieniem spīdošas acis, citiem 140 iesāktas lietas atvilktnē
Topošajam karavīram ienākumi mēnesī uz rokas – 1200 eiro, bet topošajam policistam – ap 500 eiro un vēl pašam jāsamaksā par kopmītni. LTV raidījums "Aizliegtais paņēmiens" vētīja, kā atšķiras topošo karavīru un policistu studijas, prasības, rūpes par kadetiem un absolventu noskaņojums.
Rinkēvičs aicina apstiprināt devīto Eiropas Savienības sankciju kārtu pret Krieviju
Latvijas ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (“Jaunā Vienotība”) pirmdien Eiropas Savienības (ES) Ārlietu padomes sanāksmē Briselē aicināja apstiprināt devīto ES sankciju kārtu pret Krieviju, informēja Ārlietu ministrija.
Otrdien Latvijā gaidāms neliels lietus. Bet cik silts būs?

Otrdien Latvijas lielākajā daļā brīžiem nedaudz līs, vairāk nokrišņu būs valsts austrumos, kur iespējams arī slapjš sniegs, prognozē sinoptiķi.

Debesis būs pārsvarā apmākušās, vietām gaidāma dūmaka. Pūtīs lēns vējš, bet pēcpusdienā, sākot no valsts ziem...

Situācija uz austrumu robežas ir stabila un kontrolēta, apgalvo robežsardze

Kopš 19.septembra, kad spēkā stājušies ar valdības lēmumu noteiktie ierobežojumi nebūtiskai ceļošanai, Krievijas valstspiederīgo plūsma samazinājusies par 37% un situācija uz austrumu robežas ir stabila un kontrolēta, informēja Valsts robežsardze.

Aizva...



Komentāri