lv
eJaDuW88LfW6aHIotKrBCYSeGhbOnhVP3jYoCKXD
1810854

Tracis Somijā! Fanam aizliegts vilkt Latvijas hokejistu kreklu ar OlyBet reklāmu

Tracis Somijā! Fanam aizliegts vilkt Latvijas hokejistu kreklu ar OlyBet reklāmu

Somijas policija ir saņēmusi iesniegumu par "OlyBet" sporta bāra reklāmu uz Latvijas vīriešu hokeja valstsvienības krekliem, pirmdien ziņoja Somijas laikraksts "Iltalehti".

Saņemto iesniegumu laikrakstam apstiprināja arī policijas krimināllietu komisārs Arto Partanens, kurš skaidroja policija iepazīsies ar iesniegumu, lai lemtu par turpmākajām darbībām.

Pasaules čempionāta laikā uz Latvijas izlases krekliem bija "OlyBet" sporta bāra reklāma, bet Somijas Loteriju likums nosaka, ka tikai "Veikkaus" Somijā drīkst piedāvāt slēgt sporta likmes un to reklamēt. Citu valstu kompānijas azartspēles Somijā reklamēt nedrīkst.

"Latvijas izlasei ir bijusi uzņēmuma reklāma, kas nav Somijas. Kāds uzskatīja, ka policijai vajadzētu izmeklēt iespējamo noziegumu," skaidro Partanens.

Latvija Somijā aizvadīja pasaules čempionāta pusfinālu un cīņu par bronzas medaļu, tajā pagarinājumā ar 4:3 pieveicot ASV valstsvienību un pirmo reizi vēsturē izcīnot pasaules meistarsacīkšu medaļas.

Pie dabas gatavoti deserti. Pavāra ieteikumi vienkāršiem, ašiem un gardiem saldajiem
"Mums pavisam noteikti uzlabojas dzīves kvalitāte, ja mēs ēdam labus, garšīgus desertus un pavadām laiku pie dabas," pārliecināts ir pavārs Renārs Purmalis, kurš mudina abas šīs lietas apvienot. Pie dabas vai svētkos pagalmā vasaras sezonā vislabākie d...
Grevcova maina partiju un zina ko atbalstīs Valsts prezidenta vēlēšanās

No partijas "Stabilitātei!" saraksta 14.Saeimā ievēlētā, bet patlaban vienīgā pie frakcijām nepiederošā deputāte Glorija Grevcova kļuvusi par politiskās partijas "Apvienība Jaunlatvieši" biedri, turklāt viņa nolēmusi Valsts prezidenta vēlēšanās savu ba...

Apdraudētā ūpja ligzdvietās novēroti pirmie jaunie putnēni

Lai veicinātu Latvijā kritiski apdraudētās sugas - ūpja (Bubo bubo) - populācijas saglabāšanos un atjaunošanos, LOB turpina uzstādīt mežos mākslīgās ligzdvietas ūpjiem, vienlaikus jau apzinot pirmās sekmīgi apdzīvotās ligzdas. Papildus pie vienas no li...



Komentāri