lv
JTjbgYTxV1OhPw7eswRBwU3m97KLaK3nTwOgnIni
1807502

Juris Kaža: Hokejs, 'zibsvētkudiena' un Dzīvesbiedru likums

Juris Kaža: Hokejs, 'zibsvētkudiena' un Dzīvesbiedru likums
Ir dīvaina sajūta, rakstot šādā vēsturiskā maija un jūnija mijā. Lai gan neesmu liels sporta fans, nevarēju nepamanīt hokeju un, godīgi sakot, noskatījos daļu no hokeja čempionāta, arī vēsturisko uzvaras spēli pret amerikāņiem, kas Latvijai atnesa bronzas medaļu. Pēc uzvaras pār Zviedriju sociālajā tīklā pamanīju, ka vecākais dēls, kurš dzīvo Zviedrijas ziemeļu pilsētā Umeo, uz sava balkona bija izkāris sarkanbaltsarkano Latvijas fana kreklu, un viņa zviedru draudzene attēlam uzlika joku parakstu zviedru valodā: "Par to mūs izliks no dzīvokļa." Rīgā dzīvojošais jaunākais dēls, kas nejauši bija atnācis ciemos spēles pret ASV laikā, ekrānā ieraugot pazīstamu seju, iesaucās: "Batņa, mans klasesbiedrs!" Bija sajūta, ka mēs visi esam kaut kā tieši saistīti ar Latvijas uzvaru.
Apvainotais Rainis, korporeļu prezidents un zemgalieši – kā prezidenta vēlēšanas 'sarunāja' pirmskara laikā
Latviešu politiķiem pēc Latvijas neatkarības izcīnīšanas ar Valsts prezidenta izvēlēšanu gāja visai līdzīgi kā mūsdienās – izvirzīja daudzus un dažādus kandidātus, vienam amatu apsolīja, bet ievēlēja citu, kāds izjuta aizvainojumu, bet vēl kāds valstij...
Pludmales volejbola turnīram Jūrmalā pieteikušies sportisti no 37 valstīm

Pludmales volejbola pasaules līmeņa turnīram "Beach Pro Tour Challenge Jūrmala" pieteikušies sportisti no 37 valstīm, informēja Jūrmalas pašvaldība.

No 15.jūnija līdz 18.jūnijam Majoru pludmalē notiks pludmales volejbola pasaules līmeņa turnīrs "Beach P...

Ostapenko «French Open» turnīra pirmajā kārtā uzvar Martincovu
Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien Francijas atklātā tenisa čempionāta pirmajā mačā Parīzē otrajā setā atspēlējās no 1-5 un divos setos pieveica čehieti Terezu Martincovu.


Komentāri