lv
hyMBhtzyIkhnTH00OwqVUx9NzvjL5szfiV8HtBCY
1806113

Keris: Likumdevējiem ir savdabīga izpratne par darba organizāciju uzņēmumos

Keris: Likumdevējiem ir savdabīga izpratne par darba organizāciju uzņēmumos

Pusnaktī Saeimas pieņemtais lēmums par brīvdienu liecina, ka likumdevējiem ir visai savdabīga izpratne par to, kā tiek organizēts darbs uzņēmumos, sacīja Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) priekšsēdētājs Valdis Keris.

Viņš piekrita, ka no vienas puses, pieņemot šādu lēmumu, likumdevēji gribējuši izdarīt kaut ko labu, taču no otras - nav padomājuši, kā tas ietekmē darba organizāciju. Kera vērtējumā, viņiem ir visai savdabīga izpratne par to, kā tiek organizēts darbs uzņēmumos.

Vienlaikus viņš cer, ka steigā pieņemtais lēmums nekādas dramatiskas sekas veselības nozarei nenesīs. Tomēr viņš uzskata, ka risinājumus būtu varējis būt citādāks.

"Skaidrs, ka liela uzvara, puiši atbrauc. Tas racionālais risinājums varētu būt tāds, ka darbiniekam ir iespēja vienoties ar darba devēju par īslaicīgu prombūtni, ja tādu pieļauj tehnoloģiskais process. Bet, vai vajadzēta izlemt par to nakts laikā? Droši vien, ka nē," vērtēja Keris.

Kā ziņots, Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

IZM piedāvātajiem kritērijiem skolu tīkla optimizācijai trūkst padziļinātas analīzes, uzskata LIZDA
Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) šodien prezentētie kritēriji skolu tīklu optimizācijai vērtējami vairāk kvantitatīvi, bez padziļinātas analīzes, šādu nostāju pauda Latvijas izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vadītāja Inga ...
Lipmans: Esmu priecīgs un laimīgs! Šī uzvara ir arī mans nopelns

Lai arī turpmāk Latvijas hokeja izlase cīnītos par pasaules čempionāta medaļām, Latvijas hokeja sabiedrībai vajadzēs cītīgi strādāt, vērtējot aizvadītās meistarsacīkstes, sarunā ar teica ilggadējais Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs L...

Aizsilniece: Jāpiešķir finansējums veselības nozarei par darbu svētku brīvdienā

Ierēdņiem būtu jāpiešķir finansējums veselības nozarei par darbu 29.maijā, kas ir noteikta kā svētku brīvdiena, pauda Latvijas Ārstu biedrības (LĀB) prezidente Ilze Aizsilniece.

Viņa atzina, ka Latvijas hokeja izlases izcīnītā bronzas medaļa pasaules č...



Komentāri