lv
H4DD1JrXbxyUVn2cOToKnUi0HUESFFe6kZnFLgvN
1805559

Sagaidot Latvijas hokejistus slimnīcās nogādāti 4 cilvēki

Sagaidot Latvijas hokejistus slimnīcās nogādāti 4 cilvēki

No Latvijas hokeja izlases sagaidīšanas pasākuma pie Brīvības pieminekļa slimnīcās nogādāti četri cilvēki, informēja Neatliekamajā medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Kopumā teritorijā ap pieminekli strādāja septiņas medicīnas brigādes, taču vēl tika piesaistītas arī papildu brigādes, lai nogādātu cilvēkus slimnīcās.

NMPD Komunikācijas nodaļas vadītāja Ilze Bukša informēja, ka slimnīcās siltā laika un lielā pūļa ietekmes dēļ papildu veselības pārbaudēm tika nogādāti četri cilvēki, no kuriem viens bija pilngadīgs, bet pārējie - nepilngadīgi. Viņu veselības stāvoklis neesot vērtējams kā smags, pārsvarā esot bijuši viegli gadījumi.

Jau ziņots, ka svētdien Latvijas izlase čempionātu noslēdza ar trešo vietu, spēlē par bronzas medaļām ar 4:3 uzvarot ASV. Latvijai tas ir kļuvis par visu laiku panākumiem bagātāko čempionātu.

Lai atzīmētu bronzas izcīnīšanu, pirmdien desmitiem tūkstoši cilvēku pie Brīvības pieminekļa Rīgā ar skaļām ovācijām sagaidīja Latvijas hokeja izlasi.

Teritorija ap pieminekli bija cilvēku pārpildīta, tāpat cilvēku pārpildītas bija apkārtējās ielas un tuvējie laukumi. Cilvēku plūsma bija paralizējusi Brīvības laukuma apkārtnes ielas, jau sākot no Centrālās stacijas, Vērmanes dārza un citos virzienos.

LPS: Saeima ir parādījusi, ka spēj operatīvi pieņemt lēmumus

Parlamenta lēmums par brīvdienas noteikšanu 29.maijā ir parādījis, ka Saeima spēj operatīvi pieņemt lēmumus, norādīja Latvijas Pašvaldību savienības vadītājs Gints Kaminskis.

Tas esot pozitīvi, jo tad, kad atkal būs šāda nepieciešamība, Latvija šo iespē...

Ārstniecības iestādēm maksās par pirmdien valsts apmaksātu pakalpojumu sniegšanu

Ārstniecības iestādēm tiks maksāts par valsts apmaksātu veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanu iedzīvotājiem pirmdien, 29.maijā, kas ir pasludināta par svētku dienu, noskaidroja Nacionālajā veselības dienestā (NVD).

No NVD skaidrojuma izriet, ka iestād...

Sakaru tīkla noslodze hokejistu sveikšanā bija lielāka nekā Jaunajā gadā

Mobilā sakaru tīkla noslodze Brīvības pieminekļa apkārtnē, sagaidot Latvijas hokeja izlasi no Pasaules čempionāta hokejā, bija lielāka nekā Jaunā gada svinību laikā, pavēstīja "Tele2" sabiedrisko attiecību vadītājs Latvijā Oskars Fīrmanis.

Tā kā Brīvība...



Komentāri