lv
XbeHqwfaG008dgCyaTdy6vcfzEYrXKI9ZFNmeuxU
1804187

Krievi pret Vaikuli: «Barojusi visu PSRS! Tev sirdsapziņa ir?» (+VIDEO)

Krievi pret Vaikuli: «Barojusi visu PSRS! Tev sirdsapziņa ir?» (+VIDEO)

“Laima Vaikule izteikusies, ka nevar ciest Padomju Savienību... Bet tieši šajā apvienotajā valstī viņa kļuva par zvaigzni,” tā mazgāti Laimas kauliņi kādā krievu raidījumā.

“Es nevarēju ciest PSRS, bet tieši PSRS viņu padarīja par zvaigzni! Tas nozīmē nogriezt zaru, uz kura tu sēdi. Kas tu būtu bez Padomju Savienības? Kurš tevi būtu dzirdējis, redzējis? Ar ko tu vispār nodarbotos? Kungs atņem prātu tiem, kurus viņš vēlas sodīt, iespējams, tas noticis ar Vaikuli, ” tā krievu raidījumā izteicies mūzikas kritiķis Sergejs Sosedovs.

“Vai Laima Vaikule un Alla Pugačova uzturēja Padomju Savienību? Visas atombumbas apmaksātas... Kā to komentēt?" vaicāja dziedātāja Rasputina.

“Katru gadu savulaik braucu uz Baltijas valstīm - Latviju, Lietuvu, Igauniju... Ko es gribu teikt... Koncertu rīkotāji man stāstīja, ka Laima ir no Latvijas, bet nez kāpēc bija pieprasīta nevis savā valstī, bet pie mums - Krievijā. Mūsu cilvēki visu piedod. Bet no Laimas puses tas šoreiz ir spļāvies sejā. Kā to vispār var piedot?"

"Mēs to nekad nepiedosim. Laimas Vaikules un Allas Pugačovas karjera ir beigusies, ” savu verdiktu izteica kritiķis Sosedovs.

Policija svinību laikā īpaši uzmanīgi uzraudzīs sabiedrisko kārtību un drošību

Valsts policija (VP) aicina iedzīvotājus ievērot sabiedrisko kārtību un drošību Latvijas izlases sveikšanas pasākuma norises laikā, informēja policija.

Iesaistot atbilstošus resursus, VP sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju pie Brīvības pieminekļa un...

Nils Sakss Konstantinovs: Latvijas psihiatriem – noraidījums!
Laikā, kad tik daudz emociju un spraigu cīņu uz ledus, sāncensības gars pēkšņi pārņēmis arī gluži negaidīti saformējušos komandu – Latvijas psihiatrus. Lai arī patīkamāk noteikti būtu svinēt Latvijas svarīgāko uzvaru, diemžēl nāksies brīdi uzkavēties a...
Latvija nākamajā PČ būs vienā grupā ar abām finālistēm - ar ko vēl?

Latvijas hokeja izlase nākamā gada pasaules čempionātā provizoriski spēlēs Ostravā A apakšgrupā ar pārējām šī gad meistarsacīkšu medaļniecēm Kanādu un Vāciju, liecina Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) publicētais saraksts.

Turnīra rīkotāja,...



Komentāri