lv
ICci4ZKYyJeJpV6g2dkPikVHI3T0xrILNvUZYpgV
1803920

Kā policija vērtē fanu svinības pēc Latvijas uzvaras?

Kā policija vērtē fanu svinības pēc Latvijas uzvaras?

Latvijas hokeja izlases uzvaras atzīmēšana valstī aizvadīta mierīgi un bez būtiskiem starpgadījumiem, uzzināja Valsts policijā un Rīgas pašvaldības policijā.

Kā svētdien novēroja Rīgā vairākās vietās bija pulcējušies simtiem cilvēku, lai vērotu izlases spēli pret ASV. Vairāki tūkstoši cilvēku bija sanākuši gan pie ekrāniem Doma laukumā, gan Esplanādē. Pēc spēles noslēguma cilvēki vai nu lēnām izklīda, vai turpināja ballīti Esplanādē, kur tika rīkotas dejas.

Kā ziņots, Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām.

Latvijas vīriešu hokeja izlase svētdien Tamperē, ar 4:3 papildlaikā pieveicot ASV, uzvarēja pasaules čempionāta mačā par bronzas medaļām.

Rīgā ierobežos satiksmi Latvijas hokeja izlases sagaidīšanas pasākuma laikā
Rīgā pirmdien, 29. maijā, no plkst. 12.00 līdz Latvijas hokeja izlases sagaidīšanas pasākuma norises beigām slēgs transportlīdzekļu satiksmi, informēja Rīgas domē. 
Šilovs: Bijām gatavi atdot visu, lai tiktu pie uzvaras

Latvijas vīriešu hokeja izlase cīņā par bronzas godalgām bija gatava laukumā atstāt visus spēkus, lai uzveiktu amerikāņus, žurnālistiem pēc uzvaras teica Latvijas valstsvienības vārtsargs Artūrs Šilovs.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase svēt...

Buncis: Nepieciešams laiks, lai apjēgtu, kas svētdien noticis Tamperē

Ļoti ceru, ka Latvijas izlases sniegums pasaules čempionātā iedvesmos bērnus un vecākus pievērsties trenēties hokejā, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pauda 2023.gada pasaules hokeja čempionāta Latvijas organizatoriskās komitej...



Komentāri