lv
3enKCXaFZPWvhx1nDVjuooxTfpBfZsOT6QMA7fHL
1803155

Atceltas visas šodienas tiesas sēdes

Atceltas visas šodienas tiesas sēdes

Svētku brīvdienas dēļ atceltas visas pirmdien paredzētās tiesas sēdes.

Informācija oficiālajā tiesu portālā liecina, ka, ņemot vērā, ka Saeima pirmdienu, 29.maiju, pasludinājusi par svētku dienu, šodien tiek atceltas visas tiesas sēdes.

Par pārceltajām tiesas sēdēm ar lietas dalībniekiem tiesas sazināsies tuvākajās dienās.

Kā ziņots, Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām. Sociālajos tīklos šāds parlamenta lēmums izpelnījies ļoti neviennozīmīgu vērtējumu - no vienas puses, cilvēkiem it kā ir prieks par brīvdienu, bet no otras puses, tiek norādīts, ka šāds pēdējā brīža lēmums rada lielu haosu un ir vērtējams kā politisks populisms.

Kā šodien kursēs vilcieni un reģionālie autobusi?

Vilcieni un reģionālie autobusi pirmdien kursēs pēc darbadienu kustības saraksta, teikts AS "Pasažieru vilciens" publiskotajā paziņojumā.

Arī Autotransporta direkcijas pārstāvji aģentūrai LETA norādīja, ka reģionālais sabiedriskais transports - autobusi...

Sākas Rīgas praida pasākumi

No šodienas līdz 4.jūnijam Rīgā ar aicinājumu "Atplauksti!" norisināsies "Riga Pride" jeb Rīgas praids, kura mērķis ir iestāties par iekļaujošu un līdztiesīgu Latvijas sabiedrību, aģentūru LETA informēja "Riga Pride 2023" līdzpriekšsēdētājs Kaspars Zāl...

Atsaucīgi farmaceiti un InternetAptieka.lv filiāle – tagad arī Mārupē
Beidzot jūtams, ka klāt vasara! Un tā ir atnākusi ar labām ziņām visiem tiem, kam ikdienas maršrutā ir Mārupes novads, jo Mārupē, Dzirnieku ielā 26 atvērta jauna InternetAptieka.lv klātienes filiāle. Tā ir pirmā InternetAptieka.lv filiāle ārpus Rīgas u...


Komentāri