lv
H3vvSiNgbTRPvPSASLY8PjeSGUIcJ7iiGS2oulKR
1802905

Bērnu slimnīca pirmdien strādās kā darbadienā un plānotās vizītes neatcels

Bērnu slimnīca pirmdien strādās kā darbadienā un plānotās vizītes neatcels

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca (BKUS) pirmdien strādās kā darbadienā un plānotās vizītes neatcels.

"Apzināmies, ka Bērnu slimnīcas pacienti, viņu vecāki, kā arī mūsu slimnīcas ārsti un pārējais slimnīcas personāls, ir rūpīgi plānojuši vizītes, paredzētās procedūras un pakalpojumus, tādēļ 29.maijā visas ieplānotās vizītes un citi ārstniecības pakalpojumi notiks, kā plānots," teikts BKUS paziņojumā.

Kā ziņots, Saeima svētdien īsi pirms pusnakts nolēma pirmdienu, 29.maiju, pasludināt par svētku dienu par godu Latvijas hokejistu izcīnītajām bronzas medaļām. Sociālajos tīklos šāds parlamenta lēmums izpelnījies ļoti neviennozīmīgu vērtējumu - no vienas puses, cilvēkiem it kā ir prieks par brīvdienu, bet no otras puses, tiek norādīts, ka šāds pēdējā brīža lēmums rada lielu haosu un ir vērtējams kā politisks populisms.

Pārbaudi sevi! 10 jautājumu viktorīna par Valsts prezidentu
Valsts prezidenta vēlēšanas šonedēļ būs viens no centrālajiem sarunu tematiem. Vai ik katram par to būs savs viedoklis un sakāmais. Lai kā arī noslēgtos parlamenta balsojums par kādu no trim kandidātiem, piedāvājam lasītājām atsvaidzināt un pārbaudīt s...
Gaisa temperatūra pirmdien pakāpsies līdz +21 grādam

Pirmdien Latvijā gaiss iesils līdz +17..+21 grādam, vietām piekrastē temperatūra nepārsniegs +15 grādus, prognozē sinoptiķi.

Mākoņi daļēji klās debesis un vietām īslaicīgi līs. Pūtīs lēns līdz mērens mainīga virziena vējš.

Rīgā maija pēdējā pirmdienā ga...

Prasa Rimšēvičam un Martinsonam piespriest cietumsodus

Prokurori šonedēļ Rīgas rajona tiesā Jūrmalā prasījuši kukuļošanas lietā apsūdzētajam bijušajam Latvijas Bankas prezidentam Ilmāram Rimšēvičam un būvuzņēmējam Mārim Martinsonam piespriest reālus cietumsodus, vēstīja Latvijas Televīzijas raidījums "de f...



Komentāri