lv
JXSgpxchhl0sCIHHSsq6JX0PSbZtmoSrgjRD13qm
1791506

Drošības eksperts Jānis Sārts – arī 5 bērnu tēvs: «Kalendārā vienmēr ir datumi, kad jābūt mājās»

Drošības eksperts Jānis Sārts – arī 5 bērnu tēvs: «Kalendārā vienmēr ir datumi, kad jābūt mājās»
NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra ("StratCom") direktors Jānis Sārts nenoliedzami ir viens no publiski redzamākajiem aktuālu un stratēģisku jautājumu ekspertiem, kura vērtējumā ieklausās gan Latvijas, gan ārvalstu mediju pārstāvji. Taču liela pieredze viņam ir arī kā tēvam, jo Sārtu ģimenē aug pieci bērni. Jaunākajam ir septiņi, bet vecākajam jau 27 gadi. "Daži jau ārā no ligzdas, daži vēl tur kūņojas," LSM.lv interviju ciklā "Mans tētis" sacīja Sārts, kurš atzina – ir diena pret nakti tas, kāds tēvs viņš bija vecākajam dēlam un kāds jaunākajam.
Juris Kulakovs – komponists bez balss, bet ar absolūto dzejas dzirdi
Viņš ir akadēmiski izglītots rokmūziķis, viena no skandalozākajām un arī talantīgākajām Latvijas mūzikas personībām; Ieva Akuratere viņu savulaik nodēvējusi par Latvijas anarhistu karali, kura daiļrades moto: "Galvenais, lai tevī pašā saplaukst sapumpu...
Ogrē mūziķis pārmet domei koncerta uzteikšanu par mēra kritizēšanu

Ogres pašvaldība atteikusi iepriekš sarunātu koncertu ar vijolnieka Raimonda Meldera piedalīšanos, atteikuma vēstulē kā iemeslu minot mūziķa iekļūšana pašvaldības vadības "melnajā sarakstā", vēsta Latvijas Televīzija.

Ogres Kultūras centra vadība to nod...

Latvija nākamgad rīkos vēl vienu Pasaules čempionātu hokejā

Latvija nākamgad rīkos pasaules čempionāta (PČ) IB divīzijas čempionātu hokejā sievietēm, piektdien tika nolemts Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) ikgadējā kongresā Tamperē.

Turnīrs Rīgā notiks no 2024.gada 31.marta līdz 6.aprīlim.

IB divīzijas č...



Komentāri