lv
tFuWnNHapvGqc3aUCBGyeVhE0fzXk5V9l3BorsyS
1785800

Uz Latvijas izlase spēlēm Tamperē noorganizēts papildu avioreiss

Uz Latvijas izlase spēlēm Tamperē noorganizēts papildu avioreiss

Uz Latvijas hokeja izlases spēlēm Tamperē noorganizēts papildu avioreiss, informē Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Lidojumā Rīga-Tampere sestdienas rītā plkst.11 atvēlētas 145 vietas pasažieriem, bet atpakaļceļā pirmdienas, 29.maija, rītā plkst.11 - 100 vietas, jo ar šo reisu Rīgā atgriezīsies arī Latvijas izlase. Cena par katru lidojumu - 200 eiro.

Par iespējām iegādāties biļetes uz reisu jāsazinās ar SIA "KASA Travel", rakstot elektroniskā pasta vēstules uz "eva@kasatravel.com" ar kopiju "karlis@kasatravel.com", kā arī zvanot uz tālruni 20087002.

Jau vēstīts, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase ceturtdien, 25.maijā, Rīgā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā pieveica Zviedrijas valstsvienību, pirmoreiz vēsturē iekļūstot pusfinālā. Latvija svinēja uzvaru ar 3:1.

Pusfinālā Latvijai sestdien būs jācīnās ar Kanādu, pret kuru čempionāta ievadā tika piedzīvota sagrāve. Cīņu par medaļām Latvija aizvadīs svētdien.

Policijas vērtējumā hokeja čempionāts Rīgā aizvadīts mierīgi

Rīgā notikušais Pasaules hokeja čempionāts no drošības un kārtības viedokļa aizvadīts mierīgi, aģentūrai LETA atzina Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Čempionāta laikā, tostarp aizvadītajā naktī, kad daudzi atzīmēja Latvijas uzvaru pār Zvie...

Pīlēns: Valsts prezidentam ir jādod iedzīvotājiem cerība par nākotni

Viens no Valsts prezidenta galvenajiem uzdevumiem ir dot valstij un tās iedzīvotājiem cerību par nākotni, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja Valsts prezidenta amata kandidāts, "Apvienotā saraksta" (AS) dibinātājs Uldis Pīl...

Arī nākamnedēļ laiks Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains

Nākamnedēļ Latvijā pārsvarā saglabāsies saulains laiks, pastiprināsies sausums un naktis būs dzestras, liecina jaunākās laika prognozes.

Maija pēdējās dienās un jūnija pirmajās dienās sauli tikai brīžiem aizsegs mākoņi, kas vietām atnesīs īslaicīgu liet...



Komentāri