lv
6C83SzSu9oi0rJUOWHygoPTrvbQwUDjnIvRrnjD9
1782605

Ar grupas Laika Suns koncertu Kalnciema kvartāls atklās vasaras sezonu

Ar grupas Laika Suns koncertu Kalnciema kvartāls atklās vasaras sezonu

Līdz ar vasaras tuvošanos 8.jūnijā ar grupas "Laika suns" koncertu Kalnciema kvartālā atklās vasaras sezonas kultūras programmu "Vasara ārā. Vasara kopā", informēja pasākuma rīkotāju pārstāve Darja Trizna.

Kalnciema kvartāls uzņēmies sagādāt mūzikas programmu visas vasaras garumā - līdzās aktuālu pašmāju un ārzemju grupu koncertiem un dīdžeju setiem gaidāmi vakari, kas tiks veltīti gan sievietēm Latvijas mūzikā, gan elektroniskajai un eksperimentālajai mūzikai. Tiks rīkoti regulāri džeza vakari, tāpat Kalnciema kvartāls parūpēsies arī par hiphopa mūzikas cienītājiem un aicinās uz elektroniskās mūzikas dienas ballītēm.

Grupa "Laika suns" atklās Kalnciema kvartāla vasaras sezonu. "Laika suns" ir rokgrupa no Rīgas, kas šajā pavasarī atzīmē desmito gadu pastāvēšanu. Grupas sastāvā ir Arnis Račinskis, Kārlis Josts, Elvijs Pārpucis un Jānis Burmeisters. Grupa plašāk pazīstama ar dziesmām "Pavasari" un "Atceries Rīgu vasaras naktīs".

Papildus muzikālajai programmai Kalnciema kvartāls programmas "Vasara ārā. Vasara kopā" aicinās piedalīties tematiskajos vakaros, kas veltīti konkrētām interesentu grupām, to starpā mākslas pasaules baudītājiem, galda spēļu un šaha cienītājiem, veselīga dzīvesveida piekritējiem, tūrisma entuziastiem un citiem. Kalnciema kvartālā notiks arī vairāki pasākumi bērniem un jauniešiem, to skaitā radošās meistarklases dažādu mākslinieku vadībā.

Pīlēns norāda, ko nozīmētu valsts prezidenta ievēlēšana 31. maija sēdē

Valsts prezidenta ievēlēšana 31.maija sēdē būtu pozitīvs signāls par stabilitāti gan Latvijas sabiedrībai, gan arī starptautiski, sacīja "Apvienotā saraksta" (AS) virzītais Valsts prezidenta amata kandidāts Uldis Pīlēns.

Taujāts, vai Valsts prezidents t...

Vēsturiska diena Latvijas sportā! Fantastiski uzvaram un iekļūstam pusfinālā

Latvijas vīriešu hokeja izlase ceturtdien Rīgā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā pieveica Zviedrijas valstsvienību, pirmoreiz vēsturē iekļūstot pusfinālā.

Latvija svinēja uzvaru ar 3:1 (1:0, 0:1, 2:0).

Vārtus Latvijai guva Dans Ločmelis, Miks Indrašis...

Vācijas virsnieks atklāj, kas bremzē Baltijas valstu militāro potenciālu

Militāro mācību poligonu trūkums Baltijas valstis kavē operatīvās sadarbības ar sabiedrotajiem uzlabošanu, paziņoja Vācijas Sauszemes spēku komandiera vietnieks ģenerālmajors Haralds Gante.

"Mācību poligoni - tas bremzē visas trīs Baltijas valstis, jo ...



Komentāri