lv
RBQZOWecdLYK4hezrAVDW3BvDhN0kIHz0jwgAG35
1780738

Drošības politikas eksperte: Ukrainas spēki ar pārrobežas reidiem testē Krievijas refleksus

Drošības politikas eksperte: Ukrainas spēki ar pārrobežas reidiem testē Krievijas refleksus
Šonedēļ lielu ievērību izpelnījušās ziņas, ka leģions "Brīvā Krievija" un krievu brīvprātīgais bataljons, militārie formējumi, kas saistīti ar Ukrainas spēkiem, pārgājuši pāri Krievijas robežai, ieņemot vairākus ciemus. Ukraina tā eksperimentē, lai pārbaudītu Krievijas refleksus un to, cik tālu krievu spēkus var paspiest uz vienu vai otru pusi, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Ostapenko Francijas atklāto tenisa čempionātu sāks pret čehieti Martincovu
Latvijas spēcīgākā tenisiste Aļona Ostapenko sezonas otro "Grand Slam" turnīru Francijas atklātajā čempionātā sāks pret čehieti Terēzu Martincovu, kļuva zināms ceturtdien Parīzē notikušajā izlozē.
14% Baltijas iedzīvotāju tuvāko piecu gadu laikā plāno iegādāties jaunu mājokli

Baltijas valstīs 14% iedzīvotāju tuvāko piecu gadu laikā plāno iegādāties jaunu mājokli, pavēstīja "Luminor Bank" pārstāvji, atsaucoties uz bankas veiktās aptaujas datiem.

Aptaujā secināts, ka tuvāko divu gadu laikā jaunu īpašumu plāno iegādāties vai ja...

Siguldā uz Vidzemes šosejas pilnībā pārbūvēts pārvads pār dzelzceļu

Siguldā uz Vidzemes šosejas (A2) pārbūvēts pārvads pār dzelzceļu, tostarp izbūvēta gājēju un velobraucēju infrastruktūra ar apgaismojumu, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" pārstāvji.

Iepriekšējais pārvads, kas bija būvēts 1964.gadā, tika nojaukts, s...



Komentāri