lv
vmHv1exaiIW1vLrmNdgts6UfVo5d7hrZBqwnE8iX
1773233

Siltajā trešdienā saule mīsies ar mākoņiem

Siltajā trešdienā saule mīsies ar mākoņiem

Trešdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +23..+26 grādiem, vietām piekrastē tā nepārsniegs +20 grādus, prognozē sinoptiķi.

Laiks būs lielākoties saulains, veidosies gubu mākoņi, lielākie no tiem sagādās lokālu lietu. Saglabāsies lēns vējš.

Rīgā gaidāma sausa un pārsvarā saulaina diena. Pūšot lēnam vējam, gaisa temperatūra pakāpsies līdz +25 grādiem, par dažiem grādiem zemāka temperatūra būs jūras tuvumā.

Laikapstākļus nosaka paaugstināta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 1016-1019 hektopaskāli jūras līmenī.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs brīdina, ka mežos pieaug ugunsbīstamība, vietām Vidzemē un Zemgalē tā kļuvusi ļoti augsta, tādēļ spēkā oranžā līmeņa brīdinājums.

Daugaviņš: Ceru, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā

Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš cer, ka karjeras labākais vārtu guvums vēl ir priekšā, pēc pasaules čempionāta apakšgrupu turnīra pēdējās spēles sarunā ar žurnālistiem atzina uzbrucējs.

Jau ziņots, ka Latvijas izlase otrdien apakšgru...

Simtgadnieks Runcis. Kārina Pētersone par izcilo režisoru Pēteri Pētersonu
1930. gadā, septiņu gadu vecumā Runcis uzraksta lugu "Pazudusī soma", ko jau tobrīd leģendārais režisors Eduards Smiļģis, Runča ģimenes draugs, apsola iestudēt Dailes teātrī. Nesagaidījis pirmizrādi uz lielās skatuves, Runcim nākas lugu iestudēt mājās....
Hokeja izlases treneris Vītoliņš: Visi komandā bija pelnījuši labākā spēlētāja balvu
Latvijas izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš pēc otrdien gūtās uzvaras pār Šveici un iekļūšanas pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā uzteica visus komandas hokejistus un intervijā Latvijas Televīzijai atzina, ka ikviens bija pelnījis labākā spēlē...


Komentāri