lv
FLVNXhFQvZb0LOncw3H1TT6CMIPw8ZJQeBa0tuJZ
1769587

26. maijā notiks Purvīša balvas 2023 pasniegšanas ceremonija

26. maijā notiks Purvīša balvas 2023 pasniegšanas ceremonija
Piektdien, 26. maijā plkst. 19.00 Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā notiks Purvīša balvas 2023 pasniegšanas ceremonija, kuras laikā tiks paziņots Purvīša balvas 2023 laureāts, tiks pasniegta balva par mūža ieguldījumu mākslā tekstilmāksliniecei Edītei Pauls-Vīgnerei, kā arī taps zināms Purvīša balvas sadarbībā ar vadošā ziņu medija "Delfi" organizētā skatītāju simpātiju balsojuma uzvarētājs.
Skandāls! Dziesmu svētku noslēguma koncertā neizpildīs Liepiņa dziesmu

Dziesmu un deju svētku noslēguma koncertā netiks izpildīta komponista Zigmara Liepiņa dziesma "Svētī debesīs šo zemi", šodien preses konferencē norādīja mākslinieks.

Dziesmas atsevišķu daļu autors ir arī dziesminieks Kaspars Dimiters, kurš jau kādu laik...

Neredzīgo bibliotēkas reģionālās filiāles no 1. jūlija darbību turpinās pašvaldību bibliotēku tīklā
Lai uzlabotu bibliotēku pakalpojumu pieejamību un kvalitāti apmeklētājiem ar redzes traucējumiem un funkcionālo lasītnespēju, Ministru kabinets 23. maija sēdē apstiprināja Kultūras ministrijas (KM) izstrādāto Latvijas Neredzīgo bibliotēkas reorganizāci...
Dziesmu svētku biļešu tirgošanas sistēmas maiņa ir sevi attaisnojusi

Izmaiņas Dziesmu un deju svētku biļešu tirgošanas sistēmā ir sevi attaisnojušas, uzskata kultūras ministrs Nauris Puntulis (NA).

Intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" viņš sacīja, ka risinājums biļetes uz atsevišķiem svētku pasākumie...



Komentāri