lv
dleSciLpCY84GJ8VLbeIGMok1sVfwsuZf4ZdvY87
1760533

Arī otrajā pārbaudes spēlē igaunietes ir pārākas pār Latvijas volejbolistēm

Arī otrajā pārbaudes spēlē igaunietes ir pārākas pār Latvijas volejbolistēm

Latvijas sieviešu volejbola izlase svētdien Paidē arī otrajā pārbaudes mačā mačā piekāpās Igaunijas valstsvienībai, ziņo Igaunijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistes nenoturēja divu setu vadību un piekāpās ar 2-3 (25:18, 25:16, 13:25, 14:25, 16:18).

Latvijas izlasē rezultatīvākās ar 11 punktiem bija Marta Levinska un Paula Ņečiporuka. Pretinieces bija pārākas servju uzņemšanā (40%/34%), uzbrukuma efektivitātē (44%/36%), abas izlases pa deviņiem punktiem guva blokā, bet "eisu" vairāk bija latvietēm (9/6).

Latvija maču sāka ar Elzu Rekneri, Paulu Ņečiporuku, Martu Levinsku, Aniju Jurdžu, Annu Rītu, Junoru Vageli un abām "libero" Sindiju Boži un Elīnu Zvaigzni.

Sestdien notikušajā mačā latvietes zaudēja ar 1-3 (25:19, 21:25, 22:25, 23:25).

Abas Latvijas pieaugušo izlases gatavojas Eiropas Sudraba līgas sacensībām jūnijā.

Vīriešu izlase pirmo spēli Sudraba līgā aizvadīs 4.jūnijā izbraukumā ar Fēru salām, bet sieviešu izlase pirmajā Sudraba līgas cīņā 27.maijā Tartu vēlreiz tiksies ar Igauniju.

Bijušo VDK darbinieku Strautmani tiesā par uzkūdīšanu izpaust informāciju
Šonedēļ sākās tiesa bijušajam padomju laika Valsts drošības komitejas un Latvijas Drošības policijas darbiniekam Andrim Strautmanim. Viņu pirms diviem gadiem aizturēja politiķa Jāņa Ādamsona spiegošanas lietas ietvaros. Nav iegūti pierādījumi, ka Strau...
Cik KM plāno novirzīt Rīgas Latviešu biedrības nama atjaunošanas programmai?

Rīgas Latviešu biedrības (RLB) nama atjaunošanas programmai Kultūras ministrija (KM) plāno novirzīt 200 000 eiro, izriet no KM sagatavotā rīkojuma projekta anotācijas, kas pieejama Tiesību aktu projektu portālā.

RLB nama uzturēšanu finansē biedrība, to...

Riga izcīna astoto uzvaru pēc kārtas un lido pretī čempiontitulam

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas līdere "Riga" svētdien 14.kārtas spēlē mājās ar rezultātu 5:1 (2:0) uzvarēja "Tukums 2000"/"Telms" komandu.

"Riga" komandas labā vārtus guva Antonijs Černomordijs, Milošs Jojičs, Marko Regža, Olabandžo Ogundži un Mar...



Komentāri