lv
CdG3I4md5ifmEb5tk54VtIp5d26II6e14j6L8aAK
1760090

Seska un Franča ekipāža triumfē Polijas rallijā

Seska un Franča ekipāža triumfē Polijas rallijā

Latvijas rallija ekipāža ar pilotu Mārtiņu Sesku un stūrmani Renāru Franci svētdien nodrošināja uzvaru Eiropas čempionāta (ERC) trešajā posmā - Polijas rallijā.

Latvijas ekipāža, kas sacensībās startē ar "Škoda RS Rally 2" spēkratu, bija līdere pirms sacensību pēdējās dienas, par 8,2 sekundēm apsteidzot jaunzēlandieti Haidenu Pedonu, kuram ir bagātīga pieredze pasaules rallija čempionātā (WRC).

Svētdien autosportisti veica atlikušos astoņus ātrumposmus, kuros Sesks nosargāja vadību un svinēja uzvaru.

Pirmajā ERC sezonas posmā Portugālē Latvijas ekipāža ierindojās 12.pozīcijā, bet otrajā etapā Kanāriju salās ieņēma devīto vietu.

ERC čempionātā šosezon plānoti astoņi posmi, ceturto no tiem jūnijā uzņemot Latvijai.

Slovākija paņem trīs punktus pret slovēņiem - cīņa par ceturtdaļfinālu turpinās

Slovākijas vīriešu hokeja izlase svētdien "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta mačā uzvarēja Slovēniju, tādējādi Latvijas valstsvienība vēl nenodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, kura ceļazīme tiks izcīnīta otrdien.

Slovākijas hokejisti B apakšgrupas mačā bij...

Nežēlīgi - kopš marta notiesāti jau trīs mājdzīvnieku slepkavas

Šogad kopš marta notiesāti trīs mājdzīvnieku slepkavas, liecina apkopotā informācija.

Daugavpils tiesa nesen kādam pensionāram invalīdam piespriedusi nosacītu cietumsodu par suņa nošaušanu un nelikumībām ar šaujamieročiem, liecina publiski pieejamais ti...

Ķekavas novads konkursā meklē savu īpašo ēdienu un garšu
Daudziem Latvijas novadiem ir savi ēdieni ar vietvārdu nosaukumiem, kā arī savas īpašās garšas, ar kurām lepoties un kuras pazīst ne vien Latvijā, bet arī ārpus tās. Nu arī Ķekavas novads sarosījies un nolēmis meklēt savu īpašo, unikālo garšu, kas veic...


Komentāri