lv
sa22zLzX33GpfyYma442Q0E1dMR0LIPMaboxAxFL
1759420

Drošības politikas eksperte: Ilūzijai, ka karš Ukrainā beigsies ar vienu pretuzbrukumu, tic retais

Drošības politikas eksperte: Ilūzijai, ka karš Ukrainā beigsies ar vienu pretuzbrukumu, tic retais
Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis savā nesenajā vizītē Eiropā ir saņēmis daudz solījumu ne tikai par papildus munīciju, bet arī tālās darbības ieročiem. Tas ir īpaši svarīgi, jo pretuzbrukums, kad tas sāksies, būs pastāvīgi jāatbalsta – ilūzija, ka karš beigsies augustā vai ar vienu ātru pretuzbrukumu, reti kur pastāv, Latvijas Radio raidierakstā "Drošinātājs" vērtēja Vācijas Māršala fonda Ziemeļu novirziena vadītāja un drošības politikas pētniece Kristīne Bērziņa.
Baltijā patrulējošās NATO lidmašīnas uz laiku izvietos Lielvārdē

Baltijas valstu gaisa telpā patrulējošās NATO lidmašīnas uz laiku izvietos Lielvārdes bāzē, svētdien žurnālistiem paziņoja Latvijas aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

Viņa norādīja, ka Igaunijas Emari bāzē plānots remonts, tāpēc jau nākamgad Vāc...

Diemžēl izskatās, ka sākas jauns Aukstā kara laikmets. Intervija ar Lietuvas premjeri Ingrīdu Šimonīti
Diemžēl izskatās, ka sākas jauns Aukstā kara laikmets, intervijā Latvijas Televīzijai atzina Lietuvas premjerministre Ingrīda Šimonīte. Komentējot gaidas uz Ukrainas pretuzbrukumu, Lietuvas premjere pauda, ka dažiem ir nepamatota tendence uz šo to skat...
ZZS pieprasa skaidrojumu no zemkopības ministra - par ko?

Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) Saeimas deputāti prasa zemkopības ministram Didzim Šmitam (AS) skaidrot, kāda būs valdības rīcība un attieksme, atbalstot krīzē nonākušo piensaimniecības nozari, pavēstīja ZZS pārstāve Dace Kārkliņa.

Lauksaimniecības or...



Komentāri