lv
PzuifWurDaJMsZqOvV9MlY7ryg5MSR9z25SuWU6G
1755837

Dziesmu un deju svētku suvenīrus par 16 000 eiro ražos un tirgos SIA Dinoss

Dziesmu un deju svētku suvenīrus par 16 000 eiro ražos un tirgos SIA Dinoss

Uzņēmums "Dinoss" izsolē saņēmis tiesības ražot un tirgot Dziesmu un deju svētku suvenīrus par 16 000 eiro, informēja Latvijas Nacionālā kultūras centra (LNKC) pārstāve Linda Ertmane.

XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku suvenīru ar svētku zīmi ražošanas un tirdzniecības lielās licences izsoles noteikumi paredzēja, ka izsoles priekšmeta sākuma cena bija 15 500 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli 2690 eiro apmērā.

Noteikumos arī norādītas suvenīru tirdzniecības vietas, piemēram, "Arēnas Rīga" teritorijā suvenīri jātirgo 2.jūlijā un 3.jūlijā, Vērmanes dārzā un Esplanādē - no 3.jūlija līdz 9.jūlijam, Daugavas stadionā - no 3.jūlija līdz 6.jūlijam, Mežaparkā - no 4.jūlija līdz 10.jūlijam.

SIA "Dinoss" ir apņēmusies izgatavot un nodot LNKC vajadzībām bez atlīdzības 3500 kreklus un 1500 cepures. Tāpat uzņēmumam jānodrošina suvenīru ražotāja vai LNKC noteiktajai pārdošanas cenai piemērot uzcenojumu ne vairāk par 50%. SIA "Dinoss" piemēros suvenīriem 10% atlaidi, lai tos varētu iegādāties Dziesmu un deju svētku dalībnieki.

Ertmane norādīja, ka gan svētku dalībnieki, gan interesenti mājaslapā "svetkuveikals.lv" var iegādāties XXVII Vispārējo latviešu Dziesmu un XVII Deju svētku suvenīrus: apģērbus, cepures un dažādus aksesuārus ar svētku zīmi. Plānots, ka veikals laika gaitā tiks papildināts ar vēl citiem suvenīriem.

Kā liecina "Firmas.lv", SIA "Dinoss" pieder Aivaram Ravam. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 15 650 eiro. 2020.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 2,3 miljoni eiro, bet peļņa - 628 805 eiro. 2021.gadā SIA "Dinoss" apgrozījums bija 2,5 miljoni eiro, bet peļņa - 479 654. Dati par pagājušo gadu pagaidām nav pieejami.

Nemaz nav neiespējami. Kā savā dārzā izaudzēt magnoliju koku
"Magnolija nemaz nav tik sarežģīts koks, ja visu izdara pareizi. Arī rododendrs neaugs, ja to iestādīs smiltī vai melnzemē un nelaistīs. Nevajag arī gaidīt, ka augs, kas ir piemērots apstākļiem Kurzemē, augs Latgalē," tā par magnoliju audzēšanu Latvija...
10 automobiļi, kuri šogad var saņemt vēsturiskā spēkrata statusu un nemaksā dārgi
Pavasarī uzplaukst ne tikai daba, bet ielās izbrauc arī pa ziemu noglabātie klasiskie un sportiskie automobiļi. Maijā savu sezonu Latvijā atklāj dažādi automobiļu klubi un komūnas. Pēdējos gados arvien populārāki kļūst Latvijas Antīko automobiļu kluba ...
Hokeja treneris Vītoliņš pēc uzvaras pār Kazahstānu: Puiši sajuta vārtu garšu
Latvijas vīriešu hokeja izlases spēlētāji mačā pret Kazahstānu, kopā raidot ripu pretinieku vārtos septiņas reizes, sajuta vārtu garšu, pie kuras līdz šim pasaules čempionātā nebija izdevies tikt, sarunā ar žurnālistiem secināja Latvijas valstsvienības...


Komentāri