lv
1y5cV6fWAS8kTyYElxca3AHmiRS3mAkHaaysqGLC
1754915

Latgalē notiek pirmās palīdzības sacensības skolēniem

Latgalē notiek pirmās palīdzības sacensības skolēniem
Vairāk nekā desmit gadu garumā biedrība "Latvijas Sarkanais krusts" organizē pirmās palīdzības sniegšanas sacensības skolēniem. Sacensībās jāpierāda savas zināšanas par rīcību nelaimes gadījumā gan teorētiski, gan praktiski. Nupat viens no konkursa posmiem noslēdzās Latgalē. Turpina Ausma Sprukte-Kozule no Latgales reģionālās televīzijas.
Alu tur joprojām brūvē, atgādina Aldaris, bet parka pārdēvēšanu atbalsta

AS "Aldaris" atbalsta gavaspilsētā, pie uzņēmuma ražotnes esošā līdzšinējā Aldara parka pārdēvēšanu par Dauderu parku un tā mērķtiecīgu labiekārtošanu un attīstīšanu, informēja AS "Aldaris" komunikācijas vadītājs Toms Kursītis.

"Pilnībā atbalstām Rīgas ...

Plešs: Latvija ieinteresēta veidot ciešākus ekonomiskos kontaktus ar Vjetnamu

Latvija ir ieinteresēta veidot ciešākus ekonomiskos kontaktus ar Vjetnamu, kas ir viena no vadošajām Dienvidaustrumāzijas ekonomikām, uzsvēra Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs, kurš šodien tikās ar Vjetnamas vēstnieku Latvijā Fanda...

Šīvakara svarīgā spēle pret Kazahstānu: ko saka Artūrs Irbe?

Latvijas vīriešu hokeja izlases mačs pret Kazahstānu būs sīvs un parādīs abu komandu raksturus, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas valstsvienības vārtsargu treneris Artūrs Irbe.

Latvijas hokeja izlase sestdien "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta B grupa...



Komentāri