lv
WyxI4HlME2MsSDXIFly7RQ22Ycrk2eRLcpnjbi2g
1752057

Imants Lieģis: Kāpēc Taivānai nebūs savas «4. maija» deklarācijas

Imants Lieģis: Kāpēc Taivānai nebūs savas «4. maija» deklarācijas
Arvien vairāk tiek jautāts, vai Taivāna būs nākamā Ukraina? Ķīnas pieaugošā militārā vara un agresīvā rīcība ietekmē drošības situāciju ne tikai Klusā un Indijas okeāna reģionā. Par to liecina G7 valstu, NATO un Eiropas Savienības pievēršanās Ķīnai, it īpaši raugoties uz Ķīnas rīcību Taivānas jūras šaurumos. Arī Latviju tas ietekmē. Taivāna precīzi definē, ko tā grib. Latvija varētu atsaukties Taivānas aicinājumam pēc lielāka atbalsta.
Apturēta... Ostapenko nepārvar Romas WTA 1000 turnīra pusfinālu

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko piektdien piedzīvoja zaudējumu Romas "WTA 1000" sērijas turnīra pusfinālā, otrajā setā nenosargājot trīs geimu pārsvaru.

Ostapenko ar rezultātu 2-6, 4-6 zaudēja Kazahstānas pārstāvei Jeļenai Ribakinai.

Ostape...

Valkas novada domes ārkārtas sēdē vēlēs jaunu domes priekšsēdētāju

Šodien, 20.maijā, plkst.10 notiks Valkas novada domes ārkārtas sēde, lai ievēlētu jaunu domes priekšsēdētāju, informēja pašvaldība.

Ārkārtas domes sēdē iekļauts arī otrs jautājums par Valkas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieces Undas Ozol...

Sustento: Obligātā apdrošināšana ļaus sakārtot veselības aprūpi ilgtermiņā

Obligātā veselības apdrošināšana ļaus sakārtot veselības aprūpi ilgtermiņā un dos iespēju analizēt, kādi papildu līdzekļi vēl ir nepieciešami tās turpmākai attīstībai, šādu vērtējumu pavēstīja Latvijas Cilvēku ar īpašām vajadzībām sadarbības organizāci...



Komentāri