lv
U4LOSXyINTmHpVSjiIPnctCheNG2hhqoWlN2WxnR
1745939

Latvijā šonakt atkal piedzīvota salna

Latvijā šonakt atkal piedzīvota salna

Aizvadītajā naktī visā valstī, izņemot daļu Latgales, Jūrmalas un Rīgas, gaisa temperatūra noslīdēja zem +4 grādiem, vietām Kurzemē un Vidzemē sasniedzot -1..-2 grādus, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Piecos rītā gaisa temperatūra Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) novērojumu tīklā bija no -1,5 grādiem Mērsragā un -1,0 grāda Stendē un Zosēnos līdz +5,9 grādiem Dagdā un +8,2 grādiem Daugavgrīvā.

Debesis virs Latvijas lielākoties skaidras, nav nokrišņu. Valda lēns vējš un bezvējš.

Rīgā saulains rīts, pūš viegls ziemeļaustrumu vējš. Gaisa temperatūra plkst.5 bija no +1 grāda starptautiskajā lidostā līdz +6,9 grādiem pilsētas centrā un +8,2 grādiem Daugavgrīvā.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdien saskaņā ar LVĢMC datiem bija no +11,7 grādiem Ventspilī līdz +17,8 grādiem Stendē.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 18.maijā bija nepilni +30 grādi Grieķijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -6 grādi Alpu kalnos.

Rīgā notiks ceturtais elektroniskās mūzikas festivāls Under

Rīgā, Tēraudlietuves ielā 9, šodien un sestdien, 20.maijā, ceturto reizi notiks elektroniskās mūzikas festivāls "Under", informēja pasākuma rīkotāji.

Galvenajiem māksliniekiem "Tiga", "Slam DJs", "Alinka" un "Hard Ton" pievienosies Berlīnes mākslinieki ...

«Rīgas siltuma» klientu parādi sasniedz 25,44 miljonus eiro

AS "Rīgas siltums" klientu parādi par piegādāto siltumenerģiju šogad aprīļa izskaņā veidoja 25,44 miljonus eiro, liecina uzņēmuma publiskotā informācija.

Kompānijas finanšu pārskatā minēts, ka 2023.gada 25.aprīlī siltumenerģijas lietotāju parāds bija 25...

Pēcpusdienā jārēķinās ar palēninātu satiksmi Baltezerā; daudzviet turpinās reģionālo autoceļu remonts
Valsts ceļu tīklā būvdarbu notiek jau 47 posmos. Piektdienas pēcpusdienā, izbraucot no Rīgas, jārēķinās ar palēninātu satiksmi Baltezerā, kur turpinās tilta remontdarbi, ziņo valsts SIA "Latvijas valsts ceļi".


Komentāri