lv
56ZV7SmEXm6a5ilACNQ0eLReyIXLwDyJbf9xxh0n
1744521

Metta futbolisti turpina nezaudēto spēļu sēriju, cīnoties neizšķirti Daugavpilī

Metta futbolisti turpina nezaudēto spēļu sēriju, cīnoties neizšķirti Daugavpilī

"Optibet" Latvijas futbola virslīgas 13.kārtas noslēdzošajā spēlē ceturtdien "Daugavpils" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar "Metta" komandu.

Daugavpils komandai vārtus guva Viljams Mukvele, bet pretiniekiem izcēlās Bruno Melnis.

Rezultāts bija nemainīgs līdz pat otrā puslaika vidum, kurā Kristups Keršis savā soda laukumā nogāza daugavpiliešu uzbrucēju Valeriju Lizunovu. 11 metru soda sitienu izpildīja Mukvele, kurš 68.minūtē panāca 1:0.

Rīdzinieki piecas minūtes pirms pamatlaika beigām izrāva neizšķirtu, pēc Mikus Vasiļevska piespēles no vārtu priekšas precīzi ar galvu sitot Melnim.

Jau ziņots, ka pirms tam Salaspils "Super Nova" savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Jelgavu".

Kārtas pirmajā spēlē otrdien "Auda" savā laukumā ar 0:2 zaudēja līdervienībai "Riga", ceturto reizi pēc kārtas virslīgas mačos atzīstot "Riga" pārākumu ar šādu rezultātu, bet trešdien RFS viesos ar rezultātu 3:0 pārspēja "Liepāju", kamēr "Tukums 2000"/"Telms" futbolisti un "Valmiera" cīnījās neizšķirti.

Turnīra tabulas augšgalā ar 35 punktiem 13 spēlēs ir "Riga", otro vietu ar 31 punktu ieņem RFS, bet 20 punkti 12 mačos "Liepājai". 19 punkti ir "Valmierai", 18 punkti - "Metta" komandai 12 spēlēs, bet 16 punkti - "Audai". Tālāk 12 punkti ir "Jelgavai", bet tabulas lejasgalā desmit punkti ir "Daugavpilij", deviņi - "Tukums 2000"/"Telms" komandai, kamēr "Super Nova" iekrājusi septiņus punktus.

Iepriekšējā sezonā pirmo reizi vēsturē par čempioniem kļuva valmierieši, sudrabu izcīnīja "Riga", bet bronzu - RFS, kamēr Latvijas kausa izcīņā uzvarēja "Auda".

Čempions noskaidrosies pēc četros riņķos aizvadītām 36 spēļu kārtām. Kopumā notiks 180 spēles.

2023.gada sezonā Latvijā pirmo reizi tiek izmantota video tiesneša asistenta (VAR) sistēma.

Ropažos notiks seminārs par šķēršļu likvidēšanu Latvijas upēs

Ropažu Kultūras centrā šodien plkst.10 notiks seminārs "Šķēršļu likvidēšana Latvijas upēs - pētījumi, secinājumi, risinājumi un iespējas", informēja Pasaules Dabas fonda "LIFE GoodWater IP" komunikācijas vadītāja Margarita Apine.

Semināra mērķis ir pārr...

Šveice ielaiž pirmos vārtus, tomēr uzvar Slovākiju; pirmo uzvaru gūst Vācija

Šveices vīriešu hokeja izlase ceturtdien "Arēnā Rīga" pasaules čempionāta B apakšgrupas ceturtajā spēlē uzvarēja Slovākiju, kamēr Tamperē pie pirmā panākuma tika Vācija.

Šveices hokejisti uzvarēja ar rezultātu 4:2 (1:0, 1:2, 2:0).

Šveices izlase iepriek...

Santa Purgaile: Kā sasniegt kapitāla tirgus attīstībai valstiski nospraustos mērķus?
Visiem, kas interesējas par Latvijas ekonomikas izaugsmi un uzņēmējdarbības konkurētspēju, ir zināms, ka Latvijas kapitāla tirgus piedāvātās iespējas un priekšrocības nav gana apjaustas un izmantotas. Tieši šī iemesla dēļ Finanšu un kapitāla tirgus kom...


Komentāri