lv
W4SpNquTREshRfxMrQQGUFshKun9wOS2ffftvKZM
1742396

Čehija un Norvēģija uzvarēta, kā Latvijas hokejistiem klāsies tālāk?

Čehija un Norvēģija uzvarēta, kā Latvijas hokejistiem klāsies tālāk?
Latvijas hokejisti savu skatītāju priekšā aizvadījuši jau četrus mačus, tostarp izcīnot vēsturisku uzvaru pret Čehijas izlasi. Tagad priekšā cīņas ar nosacīti vājākajām Slovēnijas un Kazahstānas izlasēm. Vai izdosies priecēt līdzjutējus ar jaunām uzvarām? Un cik veiksmīgs kopumā līdz šim Latvijai izvērties turnīrs - gan no sportiskā, gan rīkotāju viedokļa? Par to Uldis Strautmanis raidījumā "Aizmugure" runā ar hokejistu Rihardu Mareni un hokejisti Līgu Miljoni.
Ārzemju latvieši hokeja noskaņās pieskandina retro tramvaju, naktī meklē ēdamvietu
Pirms Latvijas hokeja izlases spēles pret Norvēģijas valstsvienību Rīgā izbrauca Retro tramvajs, kurā skanēja fanu dziesmas, plīvoja Latvijas karogi un, protams, to piepildīja līdzjutēji. Kā izrādās, kodolu no viņiem veidoja ārzemju latvieši, kuriem šā...
Liepājā izmaina samaksu par nešķirotu sadzīves atkritumu apsaimniekošanu

No jūlija Liepājā par nešķirotu sadzīves atkritumu apsaimniekošanu būs jāmaksā vidēji 20 eiro par vienu kubikmetru, informēja Liepājas pašvaldības sabiedrisko attiecību un mārketinga daļā.

Ceturtdien Liepājas domes sēdē deputāti apstiprināja izmaiņas sa...

Atbalsta grozījumus vērtspapīrošanas darījumu veicināšanai. Ko tas nozīmē?

Saeima šodien otrajā lasījumā atbalstīja Vērtspapīrošanas likumu, kura mērķis ir radīt tiesiskus priekšnoteikumus vērtspapīrošanas darījumu veicināšanai Latvijā.

Tāpat otrajā lasījumā atbalstīti arī saistītie grozījumi Kredītiestāžu likumā, Maksātnespēj...



Komentāri