lv
jP4UJ0ubvB4bFuIG3hr1nZwommOyk5vfjlISGj4Z
1741208

'Ir jāatrod aukstasinība' – Latvijas izlase meklē zāles vājajam vairākumam

'Ir jāatrod aukstasinība' – Latvijas izlase meklē zāles vājajam vairākumam
Latvijas hokeja izlasei viens no klupšanas akmeņiem Rīgā notiekošajā pasaules čempionātā ir vairākums. Nospēlētajos četros mačos izmantota tikai viena iespēja. Beidzamajās trīs grupas turnīra spēlēs noskaidrosies, vai valstsvienība iekļūs ceturtdaļfinālā, un tieši vairākums disciplinētā cīņā var būt izšķirošs. Izlases galvenais treneris Harijs Vītoliņš un spēlētāji Jānis Jaks, Rodrigo Ābols un Kaspars Daugaviņš neslēpj – ir kur piestrādāt.
Izdota pētnieces Ingas Pērkones grāmata «Afekti un atmiņas. Par sajūtām un Latvijas kino»
Iznāk kino pētnieces Ingas Pērkones jaunā grāmata "Afekti un atmiņas. Par sajūtām un Latvijas kino", informēja izdevniecības "Neputns" pārstāvji. Grāmatas literārā redaktore ir Cilda Redliha, dizaina autore Estere Betija Grāvere.
«Es to nekad neaizmirsīšu» – Tarmo Peltokoski noslēdz pirmo sezonu kā LNSO galvenais diriģents
"Šī ir mana pirmā sezona, kad esmu bijis jelkāda orķestra galvenais diriģents, un tas tā būs vienmēr, un es to nekad neaizmirsīšu," atskatoties uz savu pirmo sezonu Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra mākslinieciskā vadītāja un galvenā diriģenta ama...
Atkāpjas Latvijas Handbola federācijas prezidente, vaino sporta nonākšanu valsts pabērna lomā
Latvijas Handbola federācijas (LHF) prezidente Ivita Asare ceturtdien atkāpās no amata, jo nesaskata iespēju pašreizējā situācijā piesaistīt nepieciešamo finansējumu sporta veida attīstībai. 


Komentāri