lv
D01wiNQxuPQo0kFhdRCbkX7JjcXzDGx2TFe5VVG6
1736644

Skatāma fotoizstāde par cilvēkiem ar retām slimībām

Skatāma fotoizstāde par cilvēkiem ar retām slimībām

Tirdzniecības centrā "Rīga Plaza" apskatāma fotoizstāde "Dzīvība ir vērtība", kura vedina iepazīt cilvēkus ar retām slimībām atgādinot, ka vienlīdzīga un pieejama veselības aprūpe visiem ir svarīgākais solis ceļā uz cilvēcību, informēja Latvijas Reto slimību alianses valdes locekle Ieva Plūme.

Izstāde būs skatāma līdz 31.maijam, pēc tam fotoizstāde "Dzīvība ir vērtība" būs skatāma Saeimas namā.

Plūme skaidroja, ka fotoizstāde ataino cilvēkus ar retām slimībām kādā esības mirklī starp ikdienu un svētkiem, starp slimības uzliktiem ierobežojumiem un apziņu par savu iekšējo spēku. "Svarīgākais viņu dzīvē ir veselība - tā ir vienīgā iespēja dzīvot," viņa uzsvēra.

Fotogrāfiju autore ir Natālija Petruhina.

Izstādes digitālā versija apskatāma: https://www.youtube.com/watch?v=ujyfDyqShTE.

Izstādi rīko Latvijas Reto slimību alianse, Starptautisko inovatīvo farmaceitisko firmu asociācija (SIFFA) un Latvijas Reto slimību speciālistu asociācija, un tā ir daļa no projekta "Vienlīdzīga veselības aprūpe visiem - nākamie soļi reto slimību pacientu ārstēšanā".

Fotodarbi ir tapuši Reto slimību dienas 2023 kampaņas ietvaros un tās atbalstītājs ir Islande, Lihtenšteina un Norvēģija ar EEZ un Norvēģijas grantu programmu "Aktīvo iedzīvotāju fonds".

Liepājas teātris gaida skatītāju balsis mīļākajiem aktieriem un iestudējumiem

Ik gadu sezonas beigās Liepājas teātrī norisinās skatītāju balsojums, lai noskaidrotu iestudējumus, kā arī aktierus pirmā un otrā plāna lomās, kurus skatītāji uzskata par labākajiem un mīļākajiem, ainformēja Liepājas teātra literārā padomniece Zanda Bo...

78,9% uzņēmumu uzskata, ka šis gads būs tikpat grūts vai grūtāks par iepriekšējo

Pirmā ceturkšņa finanšu rezultāti un ekonomikas attīstības tendences liek uzņēmējiem piesardzīgi raudzīties nākotnē un gatavoties dažādiem izaicinājumiem. Biznesa vadības sistēmas Jumis izstrādātāju Jumis Pro veiktā Latvijas uzņēmumu aptaujā noskaidrot...

Saeimā satraukums, vai bijušai hokejists Kerčs nav rīkojies noziedzīgi (+FOTO)

Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisija aicinās drošības iestādes izvērtēt, vai bijušā Latvijas valstsvienības hokejista Aleksandra Kerča aktivitātēs nav saskatāmas nozieguma pazīmes.

Nesen sveicot tā dēvētajā Uzvaras dienā 9...



Komentāri