lv
GWtEFqABlghY2kDGuJG3MHFqssN3Gn2RKKFbZTJu
1733251

Kurucam 14 punkti Banki vadītās SIG uzvarā Francijas čempionāta spēlē

Kurucam 14 punkti Banki vadītās SIG uzvarā Francijas čempionāta spēlē

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otrdien guva 14 punktus viņa pārstāvētās un Latvijas izlases galvenā trenera Lukas Banki vadītās Strasbūras SIG uzvarā Francijas čempionāta pamatturnīra pēdējā mačā, SIG iekļūstot "play-off" turnīrā.

Strasbūras vienība izbraukumā ar 92:88 (13:23, 25:17, 28:29, 26:19) pārspēja "Roanne".

Kurucs 25 minūtēs un 52 sekundēs laukumā grozā raidīja vienu no trijiem divpunktu metieniem un četrus no pieciem tālmetieniem, bet netrāpīja abus soda metienus.

Viņš arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, sakrāja divas rezultatīvas piespēles, četras piezīmes, trīs izprovocētus pārkāpumus pretiniekiem, pa vienai kļūdai un pārtvertai bumbai, kā arī spēli beidza ar +/- rādītāju +12 un efektivitātes koeficientu 16.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 17 gūtajiem punktiem bija Deandrē Lensdauns, kamēr pretiniekus no zaudējuma neglāba arī Ronalda Mārča 20 gūtie punkti, sešas atlēkušās bumbas, sešas rezultatīvas piespēles un četri bloķēti metieni.

Strasbūras komanda ar 17 panākumiem 34 cīņās no desmitās vietas pakāpās uz astoto 18 Francijas čempionāta komandu vidū un kā pēdējā iekļuva izslēgšanas spēļu turnīrā.

Latvija trešdien no Islandes pārņem prezidentūru EP Ministru komitejā

Latvija no Islandes trešdien, 17.maijā, pārņems prezidentūru Eiropas Padomes Ministru komitejā, informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Islandes ārlietu ministre Tordīsa Kolbrūna Reikforda Gilfadotira rotācijas kārtībā uz sešiem mēnešiem prezidentūras pilnva...

PČ spēlēs Šveice grauj Kazahstānu, bet ungāri pārsteidzoši uzveic Franciju

Pasaules čempionātā hokejā Rīgā un Tamperē otrdien pa uzvarai svinēja Šveice un Ungārija, kurai tā bija pirmā uzvara elites divīzijā kopš 2016.gada, kad tika pārspēta Baltkrievija

B grupā "Arēnā Rīga" Šveice ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) sagrāva Kazahstānu.

Uz...

Turpinās iztiesāt Skonto stadiona pārdošanas darījuma krimināllietu

Krimināllietu pret četrām personām apsūdzībās par krāpšanu "Skonto" stadiona pārdošanas darījumā Ekonomisko lietu tiesa (ELT) plāno turpināt skatīt 1.jūnijā plkst.10, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Lietas dalībnieki apsūdzēti pēc Krimināllikuma 177.1 ...



Komentāri