lv
UKbYM0jyuP58sIKJ2EjGYrufWqc1zin43wGndfjZ
1730835

Miris slavenais futbola tiesnesis, daudzu grāmatu autors Rubenis (+FOTO)

Miris slavenais futbola tiesnesis, daudzu grāmatu autors Rubenis (+FOTO)

89 gadu vecumā mūžībā devies bijušais futbola tiesnesis un ilggadējais Latvijas futbola sabiedrības pārstāvis Miķelis Lenerts-Rubenis, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Lenerts-Rubenis bija ilggadējs sporta darbinieks un apskatnieks, savulaik viens no vadošajiem sava reģiona futbola tiesnešiem. Sarakstījis vairāk nekā desmit grāmatas, tai skaitā mācību līdzekļus futbola tiesnešiem.

Lenerts-Rubenis ir arī Latvijas Gada balvas sportā par mūža ieguldījumu saņēmējs, kā arī pirmās LFF Zelta Goda zīmes saņēmējs.

Lenerts-Rubenis futbola tiesāšanai pievērsās agrā jaunībā, gadu gaitā kļūstot par Latvijas futbola tiesāšanas leģendu, uz kura ekspertīzi kolēģi atsaucas vēl līdz šodienai. Daudzu gadu garumā strādājis ar tiesnešu izglītošanu un sagatavošanu, ilgstoši par šo segmentu atbildot un piedaloties arī LFF iekšienē.

Strādājis laikrakstā "Sports" un visa mūža garumā kalpojis futbolam arī ar savu lielisko rakstītprasmi, ietekmējot Latvijas futbola un sporta žurnālistikas attīstību. Lenerts-Rubenis uzskatāms par vienu no spilgtākajiem futbola entuziastiem un pazinējiem Latvijas vēsturē.

Atvadīšanās no Lenerta-Rubeņa notiks 19.maijā plkst.13 Rīgas Krematorija lielajā zālē.

Latvijas futbola pašmāju sacensībās šīs nedēļas spēles sāksies ar klusuma brīdi.

Lembergs noliedz pārstāvju deleģēšanu sarunām ar JV par atbalstu Rinkēvičam
Ventspils domes deputāts un partijas "Latvijai un Ventspilij" valdes priekšsēdētājs Aivars Lembergs noliedz, ka būtu deleģējis kādu sarunām ar "Jauno vienotību" (JV) par atbalstu ārlietu ministra Edgara Rinkēviča (JV) kandidatūrai Valsts prezidenta vēl...
Diskusija 'Komunikācija par Eiropu'
Īrijas vēstniecība Latvijā, Dānijas vēstniecība Latvijā, Eiropas Komisijas pārstāvniecība Latvijā un LIIA ar prieku aicina Jūs piedalīties diskusijā "Komunikācija par Eiropu", atzīmējot 50. gadadienu kopš Īrijas un Dānijas pievienošanās ES, kā arī 20. ...
Liepājas Universitātes rektora amatam virza 2 kandidātus. Kas viņi ir?

Uz Liepājas Universitātes (LiepU) rektora amatu LiepU padome izvirzījusi bijušo Ventspils Augstskolas (VeA) rektoru Kārli Krēsliņu un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas (JVLMA) Mūzikas skolotāju katedras profesori Daci Medni, informēja LiepU Sat...



Komentāri