lv
JuuH4EhMPJHzYyRKPttU3PUwI51TDSldalIAPMEm
1730135

Stars 7.spēlē pieveic Kraken un sasniedz Stenlija kausa pusfinālu (+VIDEO)

Stars 7.spēlē pieveic Kraken un sasniedz Stenlija kausa pusfinālu (+VIDEO)

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālu pirmdien sasniedza Dalasas "Stars" vienība, kas otrās kārtas izšķirošajā septītajā spēlē ar 2:1 (0:0, 1:0, 1:1) pārspēja Sietlas "Kraken" komandu.

Sērijā līdz četrām uzvarām "Stars" bija pārāka ar 4-3 un Rietumu konferences finālā tiksies ar Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvēto vienību Vegasas "Golden Knights". Abas komandas NHL pusfinālā tikās 2020.gadā un toreiz ar 4-1 sērijā pārāka bija Lasvegasas komanda.

Pirmdienas mačā rezultātu otrā perioda 16.minūtē atklāja "Stars" uzbrucējs Rope Hincs, bet spēles 54.minūtē Vaijats Džonsons panāca 2:0. Stenlija kausa izcīņas debitante no Sietlas mača pēdējā minūtē ar Olivera Bjorkstranda pūlēm vienus vārtus atguva, taču izglābties no zaudējuma nespēja.

"Stars" vārtsargs Džeiks Otindžers atvairīja 22 no 23 metieniem, kamēr pretējos vārtos Filips Grūbauers tika galā ar 26 no 28 raidījumiem.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārta "Kraken" negaidīti ar 4-3 sērijā pieveica pagājušā gada čempionus Kolorādo "Avalanche", bet "Stars" ar 4-2 tika galā ar Minesotas "Wild".

Pagājušajā sezonā "Kraken" Stenlija kausa izcīņai nekvalificējās, bet "Stars" pirmajā kārtā ar 3-4 zaudēja Kalgarī "Flames". Par Stenlija kausa ieguvēju kļuva "Avalanche". kas finālsērijā ar 4-2 pārspēja iepriekšējo divu gadu uzvarētāju Tampabejas "Lightning".

Latvijā būtiski samazinās Ukrainas bēgļu skaits

Kopā Latvijā patvērumu guvuši 43 tūkstoši, bet skaits būtiski samazinās, jo tomēr situācija Ukrainā normalizējas, un pietiekami liels skaits bēgļu atgriežas, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" teica vides aizsardzības un reģionāl...

Turpinās iztiesāt priestera Zeiļas krimināllietu par seksuāliem noziegumiem

Lietu, kurā par seksuāla rakstura noziegumiem apsūdzēti divi vīrieši, tai skaitā Rēzeknes-Aglonas diecēzes priesteris Pāvels Zeiļa, Rīgas pilsētas tiesa plāno turpināt skatīt 25.maijā plkst.10, noskaidroja tiesā.

Sākotnēji krimināllietā tika apsūdzētas ...

Virs Rīgas pacels papildinātās realitātes mākslas darbu Polārā varavīksne

Atzīmējot starptautisko dienu pret homofobiju, bifobiju un transbobiju (IDAHOT), 17.maijā virs Rīgas tiks pacelts mākslinieka Kristapa Ancāna papildinātās realitātes mākslas darbs "Polārā varavīksne", informēja "Riga Pride 2023" līdzpriekšsēdētājs Kasp...



Komentāri