lv
yTG6qSFCR3JXOPg4CgBdE68TA7f22qsIKsq3U4En
1724815

Pirmo Latvijas cīņu rezultāti un ko sagaidīt mačā pret Čehiju?

Pirmo Latvijas cīņu rezultāti un ko sagaidīt mačā pret Čehiju?
Latvijas izlase aizvadījusi savas pirmās divas spēles zaudējot spēcīgajām Kanādas un Slovākijas izlasēm, tagad priekšā cīņa ar tikpat spēcīgo Čehiju. Kā vērtējams sniegums līdz šim un ko varam sagaidīt atlikušajā turnīra gaitā? Par to Uldis Strautmanis raidījuma "Aizmugure" speciālizlaidumā runā ar hokeja treneri un bijušo Latvijas izlases spēlētāju Normundu Sējēju, kā arī mūziķi un hokeja līdzjutēju Kurtu Fridrihsonu.
Šī diena vēsturē. Kārlis Ulmanis 1934. gadā īsteno valsts apvērsumu
1934. gada 15. maijā Latvijas Republikas tābrīža ministru prezidents Kārlis Ulmanis īstenoja valsts apvērsumu, kļūstot par diktatoru. Tā viņš iznīcināja demokrātiju, kurai pats vēl nesen bija licis pamatus.
Lielākā daļa Latvijas uzņēmēju bažījas par klientu spēju apmaksāt rēķinus

Latvijā 66% uzņēmēju bažījas par klientu spēju turpmāko 12 mēnešu laikā savlaicīgi apmaksāt rēķinus, pavēstīja kredītu pārvaldības uzņēmuma "Intrum" pārstāvji, atsaucoties uz veiktās aptaujas datiem.

Vienlaikus kompānijā norāda, ka vidēji Eiropas valstī...

Bļugers palīdz Golden Knights sasniegt Stenlija kausa pusfinālu (+VIDEO)

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Vegasas "Golden Knights" svētdien izbraukumā ar 5:2 (1:2, 3:0, 1:0) pārspēja Edmontonas "Oilers" un sasniedza Stenlija kausa izcīņas pusfinālu.

Sērijā līdz četrām uzvarā...



Komentāri