lv
tDunu3YNAurZuduqa13D8KK65X2n6S1Vv5D17U4m
1721584

Vītoliņš atklāj, kurš sargās Latvijas vārtus pret Čehiju

Vītoliņš atklāj, kurš sargās Latvijas vārtus pret Čehiju

Latvijas vīriešu hokeja izlases vārtus mačā ar Čehiju pirmdien sargās Artūrs Šilovs, sarunā ar medijiem svētdien apstiprināja Latvijas valstsvienības galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Latvijas hokejistiem svētdien dienas pirmajā pusē bija treniņš, bet nākamais mačs paredzēts pirmdien, kad plkst.20.20 Latvija spēkosies ar Čehiju.

Pirmo pasaules čempionāta spēli ar Kanādu vārtos sāka Ivars Punnenovs, kurš nepilnās piecās minūtēs no pieciem metieniem atvairīja trīs, bet turpmāko maču spēlēja Šilovs, tiekot galā ar 20 no 24 metieniem.

Savukārt sestdien pret Slovākiju Šilovs sargāja Latvijas vārtus jau no pirmās minūtes, kopā spēlē atvairot 27 no 29 metieniem un tiekot atzītam par labāko spēlētāju Latvijas izlases rindās.

Jau ziņots, ka Latvija pasaules čempionātā ar 0:6 atzina Kanādas pārākumu, bet pēc tam ar 1:2 piekāpās Slovākijai.

Pasaules čempionāta turpinājumā pēc dueļa pret Čehiju Latvija tiksies 17.maijā ar Norvēģiju, 19.maijā - ar Slovēniju, 20.maijā - ar Kazahstānu, bet noslēdzošajā grupas spēlē 23.maijā stāsies pretī Šveicei.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies no 12. līdz 28.maijam.

LDz Cargo izsolīs 148 kravas vagonus - par cik?

VAS "Latvijas dzelzceļš" meitasuzņēmums SIA "LDz Cargo" izsolē ar sākuma cenu 490 000 eiro pārdos 148 kravas vagonus, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pardodamie kravas vagoni ir izslēgti no inventāra parka, izņemot atsevišķ...

Ostapenko parāda raksturu un sasniedz Romas turnīra nākamo kārtu

Latvijas tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko svētdien Romas "WTA 1000" sērijas turnīrā sasniedza ceturto kārtu.

Ostapenko, kura turnīrā izsēta ar 20.numuru un arī WTA rangā ieņem 20.vietu, trešās kārtas mačā ar 7-6 (7:2), 6-0 pārspēja čehieti Barboru Kr...

Kādi laikapstākļi gaidāmi nākamnedēļ?

Nākamnedēļ pēc siltas pirmdienas gaidāms lietus un gaiss kļūs vēsāks, prognozē sinoptiķi.

Nedēļas sākumā Latvijai pietuvosies ciklons no dienvidiem, kas atnesīs lietaināku laiku, vietām iespējams arī pērkona negaiss un stiprākas vēja brāzmas, tomēr ned...



Komentāri