lv
AG1ksg9Onn9XYIC43y8wGpBEv41rFymtekngM0u9
1719717

Pasaules čempionātā hokejā Rīgā un Tamperē šodien notiks sešas spēles

Pasaules čempionātā hokejā Rīgā un Tamperē šodien notiks sešas spēles

Pasaules čempionātā hokejā Rīgā un Tamperē šodien notiks sešas spēles, taču abām mājiniecēm turnīrā būs brīvdiena.

B apakšgrupā "Arēnā Rīga" plkst.12.20 tiksies Slovēnija un Kanāda, plkst.16.20 būs Norvēģijas un Šveices mačs, bet plkst.20.20 spēkosies Čehija un Kazahstāna. Visas trīs spēles translēs kanāls "Tet Hokejs".

Pēc pirmajām spēlēm B apakšgrupā pa trīs punktiem ir Kanādai, Šveicei, Čehijai un Slovākijai, divi punkti ir Kazahstānai, vienu izcīnījusi Norvēģija, bet bez punktiem ir Slovēnija un Latvija. No visām B apakšgrupas komandām tikai Latvija un Slovākija aizvadījušas pa diviem mačiem.

Savukārt A apakšgrupā Tamperē paralēli šīm cīņām būs ASV un Ungārijas spēle (360TV), Francijas un Dānijas tikšanās (360TV) un Zviedrijas un Austrijas cīņa (LTV7).

A apakšgrupā pēc pirmajām divām spēļu dienām trīs punkti ir ASV, Dānijai, Zviedrijai un Somijai, divus punktus guvusi Francija, vienu - Austrija, bet bez punktiem ir Vācija un Ungārija. Somi un vācieši jau aizvadījuši pa divām spēlēm.

Turnīrā startējošās 16 komandas sadalītas divās grupās, pa astoņām vienībām katrā, kas katrai izlasei garantē septiņas spēles. Katras apakšgrupas četras labākās komandas ceturtdaļfinālā turpinās cīņu par medaļām, bet abu grupu vājākās komandas pametīs spēcīgāko divīziju, un nākamgad to vietā starp 16 labākajām būs Polija un Lielbritānija.

Pērn pasaules meistarsacīkstēs triumfēja somi, kuri izšķirošajā mačā bija pārāki pār Kanādu.

Pasaules čempionāts, kuru kopīgi rīko Somijas pilsēta Tampere un Rīga, norisināsies līdz 28.maijam.

Zināms, cik Latvijai izmaksātu NATO lidmašīnu patruļas Baltijas gaisa telpā

Latvijai divu gadu laikā NATO Baltijas gaisa patrulēšanas misijas nodrošināšana izmaksātu ap sešiem miljoniem eiro.

Aizsardzības ministrija sagatavojusi valdības lēmuma projektu, kas paredz ministrijai NATO Baltijas gaisa patrulēšanas misijas laikā 2024...

Vīrietis Vidzemē ar nūju nositis suni, sods - kārtējo reizi nenopietns

Vidzemes rajona tiesa piespriedusi četru mēnešu cietumsodu kādam vīrietim par suņa nosišanu ar nūju, liecina publiski pieejamais tiesas spriedums.

Vīrietis 2019.gada vasarā aiz nepatikas pret citai personai piederošo bezšķirnes suni paņēma nūju un bez p...

Latvijā atzīmē Mātes dienu

Šodien visā Latvijā tiek atzīmēta Mātes diena.

"Sirsnīgi sveicieni Mātes dienā visām māmiņām! Paldies par jūsu beznosacījumu mīlestību, bezgalīgo pacietību un nenovērtējamo atbalstu," Mātes dienā vēl Latvijas prezidents Egils Levits.

"Dienu no dienas mū...



Komentāri